ΑΕΚ: «Πετάει» για Αθήνα ο Λέσκοτ προκειμένου να υπογράψει

ΑΕΚ: «Πετάει» για Αθήνα ο Λέσκοτ προκειμένου να υπογράψει

Οι Άγγλοι επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών – Η προφορική συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί με την άφιξη του στην Αθήνα

ΑΕΚ: «Πετάει» για Αθήνα ο Λέσκοτ προκειμένου να υπογράψει
Οι εξελίξεις που αφορούν το ενδιαφέρον και την επιθυμία της ΑΕΚ να εντάξει στο δυναμικό της τον Τζολέον Λέσκοτ φαίνεται πως... τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και έρχονται να επιβεβαιώσουν σε απόλυτο βαθμό την πληροφόρηση που έχουν και έδιναν νωρίτερα τα βρετανικά ΜΜΕ σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν προχωρημένες επαφές των Κιτρινόμαυρων με την πλευρά του πρώην διεθνούς Άγγλου αμυντικού.

Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως από την Ένωση τονίζεται πως δεν αποκλείεται αύριο να ταξιδέψει στη χώρα μας ο Λέσκοτ προκειμένου να... πατήσουν γκάζι στις διαπραγματεύσεις και να τελειώσουν το θέμα με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας (που σύμφωνα με πληροφορίες έχει προφορικά επιτευχθεί) για συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών προς ικανοποίηση του Τιμούρ Κετσπάγια που έχει ζητήσει πολλές φορές και με μεγάλη επιμονή την ενίσχυση του ρόστερ στο κέντρο της άμυνας...

Αν και εφόσον πάνε όλα καλά όπως για παράδειγμα έχει γίνει έως τώρα σε προφορικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η ΑΕΚ στην έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων για να κάνει άμεσα (αύριο κιόλας επαναλαμβάνουμε) το ταξίδι από την Αγγλία στην Ελλάδα για να προχωρήσουν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στο τελικό (σε έγγραφο) deal της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή.
Κλείσιμο

Προφανώς η χαρά του Γεωργιανού τεχνικού θα είναι μεγαλύτερη αν καταφέρει να προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης (στην Γουλβς) και γνωρίζει πολύ καλά πόσα θα κερδίσει από αυτόν ο ίδιος και η ομάδα φυσικά. Άλλωστε αν όλα εξελιχθούν ομαλά και οι δυο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία τότε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα τέτοιο deal θα έχει ο προπονητής της ΑΕΚ και η καθοριστική επαφή που είχε μαζί του.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης