Αντιπρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Αντιπρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Χάρης Φωτίου, εξέφρασε την στεναχώρια του που ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ευχήθηκε να προκριθούν κι οι δύο από τον όμιλο του Europa League

Αντιπρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ»
Ολυμπιακός (στον 3ο γύρο) και ΑΠΟΕΛ (στα play off) δεν τα κατάφεραν να βρεθούν στους ομίλους του Champions League κι η μοίρα έφερε τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου αντίπαλο με τον Θρύλο του Κυπριακού στον 2ο όμιλο του Europa League με τον αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Χάρη Φωτίου να μιλά με εγκωμιαστικά λόγια για τους Πειραιώτες λίγο μετά την κλήρωση.

«Δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα έπρεπε να είναι, αλλά δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι. Όσον αφορά στην κλήρωση και αυτό αφορά και στις δύο ομάδες, είναι καλή και ελπίζουμε πως αυτή θα είναι η τελική έκβαση, να προκριθούν και οι δύο», ήταν τα λόγια του ενώ για το ταξίδι του ΑΠΟΕΛ για το ματς με την Αστάνα είπε: 

«Η Αστάνα ήταν αντίπαλός μας πέρυσι και ξέρουμε καλά πού θα πάμε: τι θα γίνει και πού θα μείνουμε. Το γήπεδο έχει συνθετικό χλοοτάπητα. Είμαστε αισιόδοξοι πως την προηγούμενη άσχημη εμπειρία, θα την κάνουμε θετική».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης