Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Σάμπα

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Σάμπα

Ο Κογκολέζος αμυντικός μετά από ένα δεκαήμερο διαπραγματεύσεων συμφώνησε με το τριφύλλι κι απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Σάμπα
Ο Κρίστοφερ Σάμπα είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, με τον Κογκολέζο αμυντικό να βρίσκεται στην Αθήνα και να έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για τον επόμενο χρόνο! 

Ο θηριώδης στόπερ ήταν ο πρώτος στόχος του Αντρέα Στραματσόνι όπως έχουμε αποκαλύψει από τις 13 Αυγούστου αποκλειστικά και ουδέποτε υπήρξε εναλλακτική του Γκόρντον Σίλντενφελντ!

Οι διαπραγματεύσεις του τελευταίου δεκαημέρου έφεραν πιο κοντά τις δύο πλευρές και όπως είχαμε αναφέρει το deal ήταν σε πολύ καλό δρόμο και θα ολοκληρωνόταν με την πρόκριση των «πρασίνων» στους ομίλους του Europa League και την νέα βελτιωμένη πρόταση. 

Κλείσιμο
Ο Σάμπα συμφώνησε με ένα φιξ ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων. Θα αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και το συμβόλαιο θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν χρόνο αν το «τριφύλλι» προκριθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με αυτή την κίνηση, ο Παναθηναϊκός ενισχύεται ακόμη περισσότερο στην άμυνά του, με έναν top class ποδοσφαιριστή, ο οποίος έρχεται για να κάνει την διαφορά στο πλευρό του Ροντρίγκο Μολέδο και να συνθέσουν μαζί ένα σούπερ δίδυμο στα στόπερ!
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης