Ποδόσφαιρο: Η Ευρώπη μοιράζει ευρώ.

Ποδόσφαιρο: Η Ευρώπη μοιράζει ευρώ.

Το αγγλικό πρωτάθλημα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, καθότι έχουμε 3η αγωνιστική, το γερμανικό αρχίζει και το ισπανικό με το γαλλικό που είναι στην αρχή, μας προτρέπουν σε προσεκτικά πονταρίσματα για να πάμε ταμείο.Οι ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ δίνουν το κάτι παραπάνω.

Ποδόσφαιρο: Η Ευρώπη μοιράζει ευρώ.
Τότεναμ – Λίβερπουλ: Είναι το μεγάλο ματς της ημέρας, όπου κι οι δυο ομάδες δίνουν εξετάσεις για το που το πάνε φέτος. Η Τότεναμ αργά αλλά σταθερά, βρίσκει το περσινό της βηματισμό, μπορεί να νίκησε δύσκολα 1-0 την Κρίσταλ Πάλας την περασμένη αγωνιστική, αλλά έδειξε ότι βελτιώνεται. Η Λίβερπουλ που αγνοεί την ισοπαλία για 13 ματς επίσημα και φιλικά, είναι ή του ύψους ή του βάθους. Νικάει 4-3 μέσα στην Αρσεναλ στην πρεμιέρα και μετά, χάνει 2-0 εκτός έδρας από την Μπέρνλι. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 2.30 και το under στο 2.05.

Τσέλσι – Μπέρνλι:
Η Τσέλσι σκοράρει σχεδόν τρία γκολ ανά ματς στα τελευταία πέντε, επίσημα και φιλικά. Δεν καταφέρνει, ωστόσο, να διατηρεί ανέπαφη την εστία της. Η Μπέρνλι έκανε την μεγάλη έκπληξη όταν νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική, αλλά δεν μπορεί ν’ απειλήσει τους Λονδρέζους. Η λογική λέει να παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop στο 2.05, καθώς και τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό που προσφέρεται στο 1.75.
Κλείσιμο

Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ:
Κι οι δυο ομάδες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με δυο σερί ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Όποια από τις δυο χάσει, τότε αποκτάει προβάδισμα για υποβιβασμό, έστω κι αν είναι πολύ νωρίς, ακόμα. Από τις 2 Ιουλίου έχει να φέρει ισοπαλία η Πάλας. Κι οι δυο έχουν αδυναμία στο σκοράρισμα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ του 3.20 της betshop και στο 1.65 του under.

Έβερτον – Στόουκ: Η Έβερτον έδειξε ότι θα παίξει ένα ρόλο κι εφέτος, αλλά σίγουρα, όχι «πρώτο ή δεύτερο βιολί». Μια καλή μικρομεσαία ομάδα είναι η «δεύτερη» του Λίβερπουλ. Στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της την Τότεναμ, έφερε 1-1 και στο δεύτερο ματς κέρδισε 2-1 μέσα στη Γουέστ Μπρομ. Η Στόουκ, που είναι περίπου στα ίδια «κυβικά», έφερε 1-1 στην πρεμιέρα μέσα στην Μίντλεσμπρο και στην συνέχει, έχασε 4-1 στην έδρα της από την Μάντσεστερ Σίτι στο δεύτερο ματς. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop στο 1.73 και να το «δέσουμε» με 2.60 να βάλει ένα γκολ η Στόουκ.

Λέστερ – Σουόνσι: Οι πρωταθλητές είχαν αναπάντεχη ήττα 2-1 από τη Χαλ εκτός έδρας στην πρεμιέρα και στην 2η αγωνιστική έφεραν 0-0 στην έδρα τους με την Άρσεναλ. Έπαιξαν καλά κόντρα στους Λονδρέζους. Η Σουόνσι ξεκίνησε με νίκη 1-0 εκτός έδρας επί της Μπέρνλι, αλλά στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε αγνώριστη, χάνοντας 1-0 εντός έδρας από τη Χαλ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop στο 2.70 και να μη βάλει γκολ η Σουόνσι στο 2.15.

Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ: Παρόλο που την είχαν καταδικασμένη γιατί πούλησε και πάλι παίκτες, όπως κάνει κάθε χρόνο, η Σαουθάμπτον ανθίσταται. Ξεκίνησε με εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Γουόφορντ, εντελώς άδικο αποτέλεσμα, καθότι έχασε πολλές ευκαιρίες. Μετά, έκανε «προγραμματισμένη» ήττα 2-0 εκτός έδρας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σάντερλαντ είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Κι αυτή ξεκίνησε με φυσιολογική ήττα 2-1 από την Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας, αλλά εκεί που έπρεπε να δείξει ότι κάτι πάει να κάνει, έχασε στην έδρα της 2-1 από την Μίντλεσμπρο. Χλευάστηκε ο προπονητής της Ντέιβιντ Μόγιες. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 1.55 και το under στο 1.70.

Γουότφορντ – Άρσεναλ
:
Η Γουόφορντ έδειξε ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της κι εφέτος. Ξεκίνησε με ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Σαουθάμπτον και μετά, έχασε στην έδρα της 2-1 από την Τσέλσι. Τα πάλεψε γερά και τα δυο παιχνίδια. Στο ματς του Λιγκ καπ, επίσης έχασε με το ίδιο σκορ, 2-1, στην έδρα της από την Τζίλιγχαμ, αλλά δεν την ενδιαφέρει κιόλας. Η Άρσεναλ ξεκίνησε με ήττα 3-4 από την Λίβερπουλ και μετά, πήρε 0-0 στο Λέστερ. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να νικήσει και θα το κάνει, παρά τους πολλούς τραυματισμούς των παικτών της. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop στο 2.65 και το 2.50 να βάλει ένα γκολ η γηπεδούχος.

Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Χαλ έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα, κερδίζοντας στην έδρα της 2-1 την Λέστερ και μετά, νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Σουόνσι. Σημείωσε μία, ακόμα, νίκη, 3-1 εκτός έδρας επί της Έξετερ για το Λιγκ καπ. Είναι σε πολύ καλό φεγγάρι για τα «κυβικά» της. Η Μάντσεστερ είναι αυτή που είναι, πάει να τα σηκώσει όλα φέτος με Μουρίνιο, Ιμπραήμοβιτς και Πογκμπά. Η λογική λέει ότι το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop προσφέρεται στο 2.15 κι είναι καλή περίπτωση. Τα 4-5 γκολ στο 4.25, επίσης.
Λάτσιο – Γιουβέντους: Δεύτερη αγωνιστική στο καμπιονάτο με τη Λάτσιο να κάνει καλή αρχή, νικώντας 4-3 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Προηγήθηκε, μάλιστα, 3-0. Είναι σχεδόν η περσινή ομάδα που παίζει φουλ επίθεση, γι αυτό και δέχτηκε τρία γκολ. Κόντρα στους πρωταθλητές, όμως, θα παίξει πιο μαζεμένα. Η Γιούβε πάει να τα πάρει όλα κι εφέτος, στην πρεμιέρα νίκησε 2-1 την Φιορεντίνα στο Τορίνο, με τον ακριβοπληρωμένο Αργεντινό φορ Ιγκουαϊν να ανοίγει λογαριασμό στα γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.45 και το under στο 1.60

Νάπολι – Μίλαν: Είναι το μεγάλο ματς της ημέρας. Η Νάπολι αιφνιδιάστηκε στην πρεμιέρα, έχανε 2-0 από την Πεσκάρα, αλλά έδειξε την ποιότητά της και ισοφάρισε σε 2-2 με δυο γκολ του Μέρτενς. Ο νεαποκτηθείς Πολωνός φορ Μίλικ, που αγοράστηκε για να καλύψει το κενό του Ιγκουαϊν, δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού. Η Μίλαν που πουλήθηκε σε Κινέζους, έδειξε ότι ξαναγίνεται μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό θέλει χρόνο, ενώ οι Ναπολιτάνοι είναι πιο μονταρισμένοι. Στην πρεμιέρα η Μίλαν νίκησε 3-2 την Τορίνο στο Μιλάνο, με τρία γκολ του Μπάκα. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 1.62 και το under στο 2.10.
Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν: Πρεμιέρα στο γερμανικό πρωτάθλημα. Και οι δυο ομάδες θα πάρουν μέρος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γκλάντμπαχ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέκλεισε την ελβετική Γιούνγκ Μπόις με δυο νίκες 3-1 στην Ελβετία και 6-1 στον επαναληπτικό. Η Λεβερκούζεν στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι της κέρδισε 2-1 εκτός έδρας τη Χόσεσταϊν για το κύπελλο. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 2.25 και το 2-3 γκολ στο 2.05.

Χέρτα – Φράιμπουργκ: Η Χέρτα δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Ενώ νίκησε 1-0 στην έδρα της την Μπρόντμπι στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, στην συνέχεια έχασε 3-1 στη Δανία και αποκλείστηκε! Μετά ηττήθηκε 4-1 στην έδρα της από τη Νάπολι σε φιλικό παιχνίδι και για το κύπελλο δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την Ρέκενσμπουργκ, 1-1. Η Χέρτα έχει να φέρει ισοπαλία από το προηγούμενο πρωτάθλημα! Η Φράιμπουργκ που είναι ένα «ασανσέρ» στη Γερμανία, καθότι τη μια χρονιά πέφτει κατηγορία και την επόμενη ανεβαίνει, έχει την ευκαιρία τουλάχιστον να μη χάσει. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.15 και το goal-goal στο 2.00.

Αμβούργο – Ίνγκολσταντ: Το Αμβούργο στην διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών έδειξε ότι γίνεται σοβαρή δουλειά φέτος, προκειμένου να μην επαναληφθεί το περσινό φαινόμενο να τρέχει να σωθεί την τελευταία στιγμή. Η Ίνγκολσταντ από τη μεριά της δεν τα πήγε καθόλου καλά στα φιλικά. Οπότε, ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop στο 3.60 είναι πολύ ελκυστική απόδοση. 

Λεγκανιές – Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Λεγκανιές ξεκίνησε σούπερ το πρωτάθλημα, κέρδισε 1-0 μέσα στη Θέλτα, ενώ πριν από αυτό, σε φιλικό είχε επιβληθεί 3-2 της Βιγιαρεάλ. Η Ατλέτικο, χωρίς τον Γκριεσμάν έφερε 1-1 εντός έδρας με την Αλαβές. Προηγήθηκε στις καθυστερήσεις με τον Γκαμεϊρό και ισοφαρίστηκε στο 96! Δεν έπεισε με την απόδοσή της. Επανέρχεται, όμως, ο Γκριεζμάν. Η λογική λέει ότι παίζουμε το 1.55 της betshop στο διπλό και το 1.50 του under.
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Η Αθλέτικ δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, περιορίστηκε σε ήττα 2-1 εκτός έδρας από τη Χιχόν. Η Μπαρτσελόνα διέλυσε 6-2 τη Μπέτις στη Βαρκελώνη, αλλά το θέμα είναι ότι δέχτηκε δυο γκολ. Η άμυνά της δεν έχει «δέσει», ακόμα. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το διπλό της betshop στο 1.55 και να βάλει ένα γκολ η Μπιλμπάο που προσφέρεται στο 2.50.

Σεντ Ετιέν – Τουλούζ: Και οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Σεντ Ετιέν έχει παίξει τέσσερα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου απέκλεισε την ΑΕΚ και την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και βρέθηκε στους ομίλους . Στην πρεμιέρα έχασε άδικα 3-2 εκτός έδρας από την Μπορντό και στην 2η αγωνιστική επιβλήθηκε εύκολα 3-1 της Μονπελιέ. Η Τουλούζ, αφού πήρε 0-0 εκτός έδρας από την παραπαίουσα Μαρσέιγ στη Μασσαλία, στην 2η αγωνιστική συνέτριψε στην έδρα της 4-1 τη Μπορντό. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 2.15 και το over στο 2.25.

Μονακό – Παρί Σ.Ζ.
: Είναι το μεγάλο ματς του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Η Μονακό είναι σε φουλ φόρμα και προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού κατάφερε να πετάξει έξω και την Φενέρμπαχτσε και τη Βιαγιαρεάλ. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Γκινγκάμπ και μετά, νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Ναντ. Η Παρί είναι αυτή που είναι και παίζει καλά και χωρίς τον Ιμπραήμοβιτς. Αφού διέλυσε 4-1 τη Λυών στον τελικό του σούπερ καπ, μετά νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Μπαστιά και την 2η αγωνιστική κέρδισε άνετα 3-0 την Μετζ  στο Παρίσι. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.65 και το goal-goal στο 1.85.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Αϊντραχτ – Σάλκε: Το Χ της betshop στο 3.50 είναι ευκαιρία.
Άουγσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ: Το 2.60 στο διπλό της betshop είναι καλή περίπτωση.
Εϊμπάρ – Βαλένθια: Το διπλό της betshop στο 2.75 μας «φωνάζει» να το παίξουμε.
Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη: Το διπλό της betshop στο 2.80 και το goal-goal στο 2.15 είναι ό,τι πρέπει.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης