Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 (τελικό)

Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 (τελικό)

Στο 4ο λεπτό της παράτασης ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ισοφάρισε το γκολ του Αντμίλσον (80') με το οποίο η Αρούκα πάγωσε προσωρινά το Καραϊσκάκη - Καθάρισε την υπόθεση-πρόκριση ο Ιντέγε στο 114'




Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 (τελικό)
Με γκολ του Ιντέγε στο 114' μετά από ωραία κάθετη πάσα του Αντρέ Μάρτινς ο Ολυμπιακός καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Europa League. 

Είχε χρειαστεί βέβαια νωρίτερα, στο πρώτο μέρος της παράτασης και συγκεκριμένα στο 94', ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ο οποίος με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Μπρακάλι ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην κανονική διάρκεια ο  Ολυμπιακός δέχθηκε το γκολ στο 80' σε μια στιγμή αδράνειας όλης της άμυνας.
Κλείσιμο

Σκόρερ ο Αντμίλσον ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ και αφού ευνοήθηκε από μία κόντρα νίκησε τον Καπίνο κι από τη στιγμή που οι παίκτες του Μπέντο δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν ο αγώνας πήγε στην παράταση.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr
ΕΔΩ

Το pregame του αγώνα
Στη λογική του Πάουλο Μπέντο, που ας μην ξεχνάμε ότι έχει μόλις δύο εβδομάδες στον Πειραιά, αυτό που προέχει στο σημερινό επαναληπτικό με την Αρούκα, είναι η διασφάλιση της πρόκρισης κι από κει και πέρα το ιδανικό θα ήταν αυτή να συνδυαστεί και με πολλά γκολ.


Ο Πορτογάλος ξέρει πολύ καλά ότι αυτό που χρειάζεται είναι ο χρόνος και η εύκολη πρόκριση επί των συμπατριωτών του, του δίνει αυτό το δικαίωμα καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου έχει… διακοπές.

«Όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα γίνονται καλύτερα για εμάς κι η δουλειά μας το ίδιο», είπε με νόημα ο τεχνικός των ερυθρόλευκων ο οποίος δεν επεφύλασσε εκπλήξεις όσον αφορά την ενδεκάδα καθώς υπάρχουν μόνο οι δύο αλλαγές που αναμενόταν. Συγκεκριμένα ο Φορτούνης (αντί του Ντομίνγκεζ) κι ο Ρέτσος (αντί του τιμωρημένου Φιγκέιρας).

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός: Καπίνο, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά Ιντέγε.
Αρούκα: Μπρακάλι, Μπάστο, Βελάσκες, Αρτούρ, Ντε Ζέσους, Αντμίλσον, Αντρέ Σάντος, Μέντες, Κριβελάρο, Ντος Σάντος, Γκονζάλες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης