Στο Βελιγράδι ή τη Μόσχα θα διεξαχθεί το επόμενο Final 4 της Euroleague

Στο Βελιγράδι ή τη Μόσχα θα διεξαχθεί το επόμενο Final 4 της Euroleague

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία ανάγκασε την Euroleague στην απόφαση αλλαγή της έδρας – Το Βελιγράδι είναι το φαβορί καθώς έχει έτοιμο γήπεδο, ενώ η Μόσχα το αουτσάιντερ καθώς τώρα χτίζεται το νέο κλειστό

Στο Βελιγράδι ή τη Μόσχα θα διεξαχθεί το επόμενο Final 4 της Euroleague
Τo Final 4 του 2017 ξέρουμε πότε θα γίνει (19-21 Μαΐου), αλλά ακόμη δεν ξέρουμε πού θα γίνει. Η Κωνσταντινούπολη ήταν η εκλεκτή πόλη της διοργανώτριας αρχής κι «ήταν», αφού δεν είναι πια. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις κι οι πολιτικές εξελίξεις με αποκορύφωμα το πρόσφατο πραξικόπημα στην Τουρκία ανέτρεψαν το αρχικό πλάνο και πλέον οι υποψήφιες πόλεις είναι το Βελιγράδι κι η Μόσχα.

H σερβική πρωτεύουσα συγκεντρώνει λίγες περισσότερες πιθανότητες λόγω έτοιμης Kombank Arena (25.000θ.), αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει και τη ρωσική, όπου η VTB Arena (15.000θ.) παραμένει υπό κατασκευή, αλλά με προγραμματισμένα εγκαίνια στις 19/4.

Η EuroLeague θα προτιμούσε την τελευταία, αφού συνεργάζεται με τη VTB Bank, αλλά υπάρχουν ερωτηματικά ως προς την έγκαιρη ολοκλήρωση του κλειστού.

Κλείσιμο
Αν η τελική φάση καταλήξει στο Βελιγράδι θα φιλοξενηθεί επί σερβικού εδάφους για πρώτη φορά, ενώ η Μόσχα ήταν οικοδέσποινα αυτής του 2005 (Μακάμπι Τελ Αβίβ).
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης