Με νέα πρόσωπα ο ΠΑΟΚ σφραγίζει την πρόκριση απέναντι στη Ντιναμό

Με νέα πρόσωπα ο ΠΑΟΚ σφραγίζει την πρόκριση απέναντι στη Ντιναμό

Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό  του (21:00, Novasports1) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα

Με νέα πρόσωπα ο ΠΑΟΚ σφραγίζει την πρόκριση απέναντι στη Ντιναμό
Ποιος είπε ότι δεν έχει ενδιαφέρον το ματς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας… 

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται (21:00, Novasports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τους Γεωργιανούς στην Τούμπα στη ρεβάνς του υπέρ του 3-0 του πρώτου ματς σε ένα ματς που φαινομενικά αποτελεί τυπική διαδικασία. 

Ωστόσο, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς καλείται να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και να σφραγίσει με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στους ομίλους του Europa League και να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο. 

Κλείσιμο
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του. Καταρχάς, δεν θα αγωνιστεί ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις την Τετάρτη και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Κάνιας αγωνίστηκε ως αλλαγή στο πρώτο ματς, αλλά, λογικά, σήμερα θα είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Βαρέλα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. 

Η ενδεκάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει είναι: Μπρκιτς στο τέρμα. Ο Λέοβατς θα είναι αριστερά, ο Λέο Μάτος δεξιά και οι Τζαβέλλας-Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Ο Κάνιας στο κέντρο με τον Τσίμιροτ και τον Μπέσεσβαρ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Ο Τζάλμα θα παίξει αριστερά και Ροντρίγκες δεξιά. Στην κορυφή θα αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, ο Περέιρα. Στην αποστολή είναι επίσης οι Γλύκος, Κρέσπο, Κίτσιου, Σάχοφ, Χαρίσης, Μυστακίδης, Κουλούρης. 

Μια πιθανή ενδεκάδα για την Ντιναμό Τιφλίδας είναι: Σκριμπέ, Τσελίτζε, Αμισουνασβίλι, Ρενέ, Λομπχανίτζε, Τσιντάτζε, Παρουνασβίλι, Άλβαρο, Τεβζάτζε, Τσαντουρισβίλι και Νβαλισβίλι.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης