Πάει για «κόλπο» με ΜακΓκίντι η ΑΕΚ

Πάει για «κόλπο» με ΜακΓκίντι η ΑΕΚ

Μια ηχηρή κίνηση με την απόκτηση του εξτρέμ της Έβερτον, Άιντεν ΜακΓκίντι αναζητά η ΑΕΚ. Εξελίξεις στα μεταγραφικά ύστερα από τη σημερινή σύσκεψη

Πάει για «κόλπο» με ΜακΓκίντι η ΑΕΚ
Focus στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας κάνουν στην ΑΕΚ την επομένη της νίκης με 2-1 στο φιλικό με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στα Σπάτα για τα μεταγραφικά. 

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το θέμα του αντι-Μπαρμπόσα, που αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την Τετάρτη, καθώς οριστικοποιήθηκε η μετακίνησή του στην Αλ Ουάσλ. Τα δυο ονόματα που έχουν βγει στην επιφάνεια τα τελευταία 24ωρα είναι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάς Βερόνα και του Γκιόργκι Μιλάνοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Ένας παίκτης που έρχεται στο προσκήνιο είναι ο Άιντεν ΜακΓκίντι της Έβερτον. Σύμφωνα με το «Goal» η ΑΕΚ ψάχνεται για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, που θέλει να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο και οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να τον αποκτήσουν, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Είναι διεθνής Ιρλανδός και αγωνίστηκε, μάλιστα, και σε τρία ματς του πρόσφατου Euro. 

Κλείσιμο
Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Championship με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ενώ είχε προηγηθεί ενάμισης χρόνος στην Έβερτον με 32 συμμετοχές και ένα γκολ στην Premier League. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Σπαρτάκ Μόσχας και Σέλτικ. Στους σκωτσέζους έφτιαξε το όνομά του, καθώς έκανε 185 συμμετοχές και είχε 31 γκολ από το 2004 έως το 2010. 

Παράλληλα, θα συζητηθεί και το θέμα του στόπερ που ζητά επίμονα ο Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και αυτό του παίκτη που θα δίνει ανάσες στον Γιόχανσον. Μοιάζει δύσκολο τη δεδομένη στιγμή να αποκτηθεί χαφ, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει τελικά μια τέτοια προσθήκη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης