ΠΑΟΚ: Λίγο από Ντινάμο Τιφλίδας και πολύ από… μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Λίγο από Ντινάμο Τιφλίδας και πολύ από… μεταγραφές

Περισσότερο με τα μεταγραφικά και κυρίως με τις αποχωρήσεις των Τζιόλη και Κάτσε και λιγότερο με την Ντιναμό Τιφλίδας ασχολήθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς στην σημερινή συνέντευξη Τύπου

ΠΑΟΚ: Λίγο από Ντινάμο Τιφλίδας και πολύ από… μεταγραφές
Με το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Τιφλίδα να στέλνει ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς, δόθηκε η ευκαιρία για ερωτήσεις που δεν αφορούν μόνο το ματς. Ο Σέρβος ρωτήθηκε για μεταγραφικά και κυρίως για τις αποχωρήσεις των Τζιόλη και Κάτσε.

Αναλυτικά ο Ίβιτς ανέφερε τα εξής:

Για το αν γίνει τελικά μεταγραφή, αλλά και τις αποχωρήσεις:
Κλείσιμο
«Σε λίγες ημέρες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Βλέπουμε παίκτες και συζητάμε. Αν αποκτήσουμε θα είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει και στα πλάγια. Αν πάρουμε κάποιον θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα μας βοηθήσει. Δεν θα πάρουμε παίκτη, απλώς για να πάρουμε. Δεν είναι η τακτική μου αυτή. Δεν είναι εύκολο να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Ξαναλέω αν φέρουμε κάποιον θα είναι για να βοηθήσει. Αν θα φέρουμε κάποιον ή όχι θα φανεί στο τέλος».

Για την περίπτωση του Τζιόλη και το σκεπτικό του Ιβιτς: «Την απόφαση δεν την πήραμε… χθες. Η ενημέρωση έγινε εδώ και καιρό. Δε μπορώ να σας πω τον λόγο. Ο ίδιος το ξέρει από πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Σεβόμαστε όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ. Αλλά φέραμε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο πιεστικά και όπως με τον Κάτσε και με τον Τζιόλη ήμασταν ξεκάθαροι. Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος που θα πω σε παίκτη μου 4-5 πριν το τέλος των μεταγραφών πως δεν υπολογίζεται. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό».

Για τους αντικαταστάτες του: «Είναι ο Σάκχοφ και ο Κάνιας. Ο Σάκχοφ μπορεί να παίξει και στη θέση «6» και στη θέση «8». Το πώς θα παίξουμε εξαρτάται. Όμως και οι δύο μπορούν να παίξουν στη θέση αυτή».

Για τα γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ από στημένες φάσεις: «Η ομάδα δουλεύει τις στημένες φάσεις από την πρώτη μου ημέρα. Τα παιχνίδια πλέον κατά 60% κρίνονται από τις στημένες φάσεις. Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα και προετοιμαζόμαστε ξεχωριστά για κάθε αντίπαλο. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για το παιχνίδι μας».

Για την ενδεκάδα και αν χρησιμοποιήσεις τους Κάνιας, Μπρκιτς, Μπίσεσβαρ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έχει μία λογική. Αλλά δε θα πας πάντα με αυτή. Οι παίκτες έχουν ενοχλήσεις καμία φορά, έχει σχέση ο αντίπαλος, η έδρα. Γνωρίζω την ενδεκάδα, αλλά θα τη δείτε αύριο. Εγώ δε λέω ποτέ ενδεκάδα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές».

Για τον Κάτσε: «Ο Κάτσε ήταν στο Euro. Είχε ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Αυτή ήταν η απόφασή μας πως ο παίκτης θα πουληθεί. Ετσι κάναμε σχεδιασμό και φέραμε παίκτες στη θέση του. Είμαι ευχαριστημένος για τους παίκτες που φέραμε, βέβαια έχουμε και άλλους παίκτες, όπως ο Χαρίσης και ο Τσίμιροτ. Ο Κάτσε πρόσφερε πολλά και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος και τον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ: «Φιλικά παιχνίδια θα υπάρχουν σίγουρα για να κρατήσουμε την ομάδα σε φόρμα. Δουλεύουμε καθημερινά. Θα μας λείπουν και παίκτες με Εθνικές ομάδες. Μπαίνουμε στον τρίτο μήνα προετοιμασίας. Μας λείπει, αλλά είναι για καλό. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θα ανταπεξέλθουμε με φιλικά για να παραμείνουμε σε φόρμα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης