«Μπαμ» με Ρολάντο ψάχνει η ΑΕΚ

«Μπαμ» με Ρολάντο ψάχνει η ΑΕΚ

Μια πολύ δυνατή περίπτωση αμυντικού (τουλάχιστον από πλευράς βιογραφικού) παλεύει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» μίλησε με τον πρώην στόπερ των Πόρτο, Νάπολι, Ίντερ και νυν της Μαρσέιγ, Ρολάντο

«Μπαμ» με Ρολάντο ψάχνει η ΑΕΚ
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ρολάντο, ο Πορτογάλος στόπερ που έγινε γνωστός από την εποχή που έπαιζε στην Πόρτο και τώρα ανήκει στην Μαρσέιγ που δεν υπολογίζεται. 

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η περίπτωση του 31χρονου κεντρικού απασχολεί «ζεστά» τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι μάλιστα παρουσιάζονται να έχουν έρθει ήδη σε επαφή μαζί του και προσπαθούν να τον πείσουν για να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Αν και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο του 2018, οι Μασσαλοί θέλουν να τον δώσουν έστω ως δανεικό σε κάποια ομάδα, με την «Ένωση» να βάζει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. 

Κλείσιμο
Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι ετήσιες αποδοχές του Ρολάντο είναι αρκετά υψηλές, καθώς αγγίζουν τις 800.000 ευρώ, και θα κληθεί να τις καλύψει εξ ολοκλήρου ο «Δικέφαλος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης