Ολυμπιακός: Νιλμάρ, Καρντόσο κι... έκπληξη!

Ολυμπιακός: Νιλμάρ, Καρντόσο κι... έκπληξη!

Οι ερυθρόλευκοι  μετά την μεταγραφή του Μαρίν προχωράει τις άλλες προσθήκες - Τι παίζει με Ντα Κόστα και Πουλίδο - «Δουλεύει» εξτρέμ που θα προκαλέσει αίσθηση

Ολυμπιακός: Νιλμάρ, Καρντόσο κι... έκπληξη!
Οι αλλαγές είχαν... προαναγγελθεί πριν καν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Η ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη στ' αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης» μετά το 0-0 με τους Ισραηλινούς («ή το γυρνάτε ή δεν γυρνάτε») προμήνυε αρκετές αλλαγές σε περίπτωση στραβού αποτελέσματος. Το 1-0 στο Ισραήλ (και ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ) έκανε τον Αύγουστο ακόμα πιο καυτό.

Ηδη έχει γίνει αλλαγή του προπονητή (Μπέντο αντί Βίκτορ). Εχουν πουληθεί δύο ποδοσφαιριστές (Μασουακού στην Γουέστ Χαμ και Ντουρμάζ στην Τουλούζ), ο Γούτας δόθηκε δανεικός (Κορτράικ) και ταυτόχρονα έχουν αποκτηθεί άλλοι δύο (Αντρε Μάρτινς ελεύθερος και Μάρκο Μαρίν από την Τσέλσι).

Παρά το γεγονός ότι απομένουν 7 μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αναμενόνται ακόμα πάρα πολλές αλλαγές. Ο Ολυμπιακός θ' αποκτήσει φορ και γι' αρχή περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νιλμάρ. Ο Βραζιλιάνος είναι σε συζητήσεις με τον σύλλογό του για να πάρει τα δεδουλευμένα με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις αλλά ταυτόχρονα να χάνει και χρόνο.

Φυσικά υπάρχει αντί-Νιλμάρ στο πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει θετικά του Βραζιλιάνου για τον οποίο έχουν προκύψει δυσκολίες τα τελευταία 24ωρα αλλά υπάρχει κι αισιοδοξία. Ο Οσκαρ Καρντόσο είναι μία από αυτές. Ο 33χρονος Παραγουανός ο οποίος έχει προταθεί και έχει εξεταστεί (πολύ) σοβαρά από τους «ερυθρόλευκους».

Κλείσιμο
ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ
Ο Ολυμπιακός πάει και για την έκπληξη στα εξτρέμ. Μπορεί να προέκυψε το όνομα του Καρσελά τα τελευταία 24ωρα αλλά η περίπτωσή του δεν φαντάζει τόσο εύκολη όσο έχει παρουσιαστεί. Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την έκπληξη που όχι μόνο θα κάνει την διαφορά αλλά θα κάνει και το γκελ στο κόσμο.
Δεν έχει προκύψει κάποια λεπτομέρεια που να φωτογραφίζει την περίπτωσή του αλλλά οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να έχουν εξετάσει (ρωτήσει και μάθει) για παίκτη που όντως θα προσελκύσει κόσμο στο αεροδρόμιο.

ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ Ο ΙΛΟΡΙ
Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του Μαουρίτσιο επίσης παίζει το τελευταίο διάστημα (επειδή έχει και μάνατζερ τον Γκονσάλβες ο οποίος έχει και τον Μπέντο και τον Αντρε Μάρτιντς και τον Πάρντο) αλλά η υπόθεσή του δεν... προκύπτει (για την ώρα τουλάχιστον) για τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα υπάρχει πάντα στο κάδρο το όνομα του Ιλόρι. Του 23χρονου Πορτογάλου ο οποίος ανήκει στη Λίβερπουλ και είναι σε συζητήσεις ο Ολυμπιακός.

ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ
Με την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού θα υπάρξει και η πώληση του Ντα Κόστα (Φούλαμ;) ενώ το ίδιο θα γίνει κατά πάσα πιθανότατα και με τον Πουλίδο για τον οποίο φημολογείται ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Μένει να δούμε τι θα γίνει και με τον Μανιάτη αλλά και με τους άλλους... κομμένους.

Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΟΥΚΑ
Βεβαίως ο Ολυμπιακός την Πέμπτη έχει και την (πολύ σημαντική) ρεβάνς με την Αρούκα. Ο Πάουλο Μπέντο είδε τον Κώστα Φορτούνη να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και λογικά θ' αγωνιστεί την Πέμπτη. Αντίθετα οι Μπουχαλάκης και Σιόβας συνέχισαν κανονικά το ατομικό τους πρόγραμμα και δεν θα ρισκάρουν κόντρα στους Πορτογάλους.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης