Europa League: Στη μάχη με φόντο τους ομίλους οι Ελληνικές ομάδες

Europa League: Στη μάχη με φόντο τους ομίλους οι Ελληνικές ομάδες

Σημαντική ευρωπαϊκή βραδιά απόψε για τις ελληνικές ομάδες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να δίνουν τις πρώτες μάχες τους για τα playoffs του Europa League με φόντο την πολυπόθητη για τους ίδιους και το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Europa League: Στη μάχη με φόντο τους ομίλους οι Ελληνικές ομάδες
Με τον Πάουλο Μπέντο για πρώτη φορά στον πάγκο, ο Ολυμπιακός μετά το σοκ του αποκλεισμού από την Χαποέλ Μπερ Σεβά, καλείται να σώσει την ευρωπαϊκή χρονιά του κόντρα στην Πορτογαλική Αρούκα.

Οι
Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στο Europa League 6 μήνες μετά τον αποκλεισμό τους από την Άντερλεχτ, θέλοντας εκτός των άλλων να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στη διοργάνωση, όπου μετρούν 7 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη (1 Ισοπαλία/ 6 Ήττες, *στην παράταση η τελευταία). Φαβορί για τη νίκη στο Stoiximan.gr οι Ερυθρόλευκοι,
σε αρκετά ελκυστική απόδοση κόντρα στην άπειρη Αρούκα.
Κλείσιμο

Δυσκολότερη αποστολή για τον
Παναθηναϊκό
του Αντρέα Στραματσόνι κόντρα στη φορμαρισμένη Μπρόντμπι (21:00, Λεωφόρος). Οι Πράσινοι επιδιώκουν την επιστροφή τους σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τη σεζόν 2014-15, ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας από τη Δανία, η οποία απέκλεισε τη Χέρτα Βερολίνου στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης. Απολύτως μοιρασμένη η προϊστορία του Παναθηναϊκού με ομάδες από τη Δανία (4 Νίκες/1 Ισποαλία/4 Ήττες). 

Τέλος, νωρίτερα το απόγευμα (19:00), ο
ΠΑΟΚ θα πέσει πρώτος στη μάχη των playoffs στην Τιφλίδα της Γεωργίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Ντιναμό (0% γκανιότα στο Stoiximan.gr). 

H ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί εξασφαλίζοντας γιατί όχι κι από σήμερα σκορ πρόκρισης, μετατρέποντας τις καλές εντυπώσεις σε ουσία, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στα προκριματικά του Champions League κόντρα στον Άγιαξ, παρόλο που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι αποψινές αναμετρήσεις των ομάδων μας έχουν σημαντικό χαρακτήρα και για την παρουσία της Ελλάδας στην κατάταξη της Uefa, στην οποία η Ελλάδα έχει υποχωρήσει στη 15η θέση και απειλείται από Ρουμανία και Αυστρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 15η θέση είναι και η τελευταία της κατάταξης που προσφέρει δεύτερο "εισιτήριο" για το Champions League. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης