Σοκ για ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ που μαθαίνει ότι η γυναίκα του τον απατά με φίλο του

Σοκ για ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ που μαθαίνει ότι η γυναίκα του τον απατά με φίλο του

Ο Dejan Lovren δεν πήγε στο Euro για να σώσει το γάμο του με την Anita με την οποία έχει δύο παιδιά-Πληγώθηκε ο εγωισμός του

Σοκ για ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ που μαθαίνει ότι η γυναίκα του τον απατά με φίλο του
Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Dejan Lovren δεν συμμετείχε στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γιατί ανακάλυψε ότι η σύζυγός του τον απατούσε με έναν δασοκόμο.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής -ο οποίος το 2014 υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών με τη Λίβερπουλ και οι μηνιαίες του απολαβές ξεπερνούν τις 65.000 λίρες- μόλις κατάλαβε ότι η γυναίκα του Anita τον απατά την πήγε εσπευσμένα διακοπές.

Κλείσιμο

Η άτακτη σύζυγος και ο εραστής. Η Αnita είπε στον άνδρα της ότι είναι ερωτευμένη με τον Dario Torbic

Ο Dejan έπιασε τη γυναίκα του με έναν παλιό του φίλο τον Dario Torbic, ο οποίος το μήνα βγάζει μόλις 200 λίρες. 

Ο 27χρονος Lovren πληγώθηκε και ντροπιάστηκε όταν έμαθε την ταυτότητα του εραστή της γυναίκας του αλλά οι φίλοι του λένε ότι είναι αποφασισμένος να σώσει το γάμο του γιατί με την Αnita έχουν δύο παιδιά μαζί.


To ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά

Οι δυο τους είναι μαζί από τα 16 αλλά τον τελευταίο καιρό ο γάμος τους περνούσε κρίση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης Sun η Anita συνάντησε τον Dario τον περασμένο Δεκέμβριο όταν είχε πάει ταξίδι στο Ζάγκρεμπ. Οταν επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο οι δυο τους συναντήθηκαν μυστικά σε ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ.


Στο Ζάγκρεμπ και το Λίβερπουλ συναντιούνται κρυφά οι δύο εραστές

Ανώνυμη πηγή που μίλησε στη Sun είπε: Ο γάμος του Dejan και της Anita περνάει κρίση εδώ και αρκετό καιρό και η Αnita βγαίνει με τον παλιό τους φίλο Dario. Σε έναν καβγά του είπε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του» και συνέχισε:

«Όταν το έμαθε ο Lovran πληγώθηκε ο εγωισμός του και η κατάσταση αυτή επηρέασε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο. Το πιο σύνηθες είναι να απατούν οι ποδοσφαιριστές, όχι οι γυναίκες τους».


Ούτε την καριέρα του δεν σκέφτηκε ο Lorvan που έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων λιρών με την Λίβερπουλ

Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε την πρόταση της Εθνικής Κροατίας να αγωνιστεί στο Euro 2016 και προτίμησε να πάει διακοπές για να σώσει το γάμο του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης