Από την «πίτσα Ιγκουαΐν» στις προσφορές εφόσον τραυματιστεί!

Από την «πίτσα Ιγκουαΐν» στις προσφορές εφόσον τραυματιστεί!

Πριν από λίγες εβδομάδες ως δείγμα ευγνωμοσύνης έδωσαν το όνομα του σε πίτσα – Η φυγή του Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους έφερε κατάρες και μία απίστευτη προσφορά από πιτσαρία της Νάπολι

Από την «πίτσα Ιγκουαΐν» στις προσφορές εφόσον τραυματιστεί!
Στις 20 Μαΐου ο Γκονζάλο έχοντας ήδη αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του καμπιονάτο με 36 γκολ σε 35 εμφανίσεις, έδωσε το παρών σε μια ξεχωριστή εκδήλωση καθώς μια από τις καλύτερες πιτσαρίες της Νάπολι δημιούργησε την «Πίτσα Ιγκουαΐν»
.

Ο «Πιπίτα» ήταν ο πρώτος που τη δοκίμασε ποζάροντας χαμογελαστός, ότνας ο δεύτερος παίκτης των «παρτενοπέι» που δέχθηκε αυτή την τιμή (ο πρώτος ήταν ο Τζιανφράνκο Τζόλα).

Κλείσιμο
Δύο μήνες αργότερα, με τον Ιγκουαΐν να ανακοινώνεται και επισήμως από την Γιουβέντους οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης πιτσαρίας προφανώς και ήδη έχουν παραγγείλει νέους τιμοκαταλόγους και διαφημιστικά, από τα οποία έχει διαγραφεί η συγκεκριμένη πίτσα, ενώ ένας συνάδελφος τους το προχώρησε ακόμη περισσότερο.

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας «Show Pizza» στην περιοχή Βομέρο της Νάπολι, ο οποίος τυγχάνει να είναι φανατικός οπαδός της τοπικής ομάδας, ανακοίνωσε χθες μέσω Facebook μία απίστευτη προσφορά, η οποία συνδέεται άμεσα με τον πρώην επιθετικό.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

«Περιμέναμε την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ανακοινώνουμε την προσφορά μας που θα ισχύει από τον Σεπτέμβριο. Για τις 48 ώρες που θα ακολουθήσουν τον πρώτο τραυματισμό του 'προδότη', οι πίτσες Μαργαρίτα θα κοστίζουν μόνο 99 λεπτά η μια. Του ευχόμαστε μια υπέροχη σεζόν γεμάτη μαγνητικές τομογραφίες.

ΥΓ1. Λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες

ΥΓ2. Δεν είναι πλάκα

ΥΓ3. Κάντε Share». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης