Κατηγορίες για παράνομο στοίχημα αντιμετωπίζει ο Λάφερτι

Κατηγορίες για παράνομο στοίχημα αντιμετωπίζει ο Λάφερτι

Ο Κάιλ Λάφερτι, για τον οποίο είχαν εκφράσει ενδιαφέρον η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, κατηγορείται από την αγγλική Ομοσπονδία για στοιχηματισμό σε αγώνα της Νόριτς

Κατηγορίες για παράνομο στοίχημα αντιμετωπίζει ο Λάφερτι
Μπλεξίματα για τον Κάιλ Λάφερτι. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός, για τον οποίο είχαν εκφράσει ενδιαφέρον η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, κατηγορείται από την αγγλική Ομοσπονδία για συμμετοχή σε στοιχηματισμό σε αγώνα της Νόριτς. 

Όπως ανακοίνωσε η «FA», ο Λάφερτι φέρεται να στοιχημάτισε στις 20 Φεβρουαρίου του 2016 ένα ποσό σε ένα παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό εάν πρόκειται για το αποτέλεσμα, το σκορ ή οποιαδήποτε άλλη στοιχηματική ενότητα. Το επόμενο παιχνίδι της Νόριτς, πάντως, μετά από αυτή την ημερομηνία ήταν με την Λέστερ εκτός έδρας (οι «αλεπούδες» είχαν επικρατήσει 1-0), αλλά η Ομοσπονδία δεν αναφέρει εάν στοιχημάτισε σε αγώνα της ομάδας του. Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Λάφερτι έχει διορία να απαντήσει στις κατηγορίες μέχρι τις 5 Αυγούστου. 

Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγο καιρό ο Μάρτιν Ντεμικέλις είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο (κοντά στις 28 χιλ. ευρώ) για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης