Με σύμμαχους τους “Βίκινγκς” και λάτιν διάθεση στοχεύουμε στο ταμείο!

Με σύμμαχους τους “Βίκινγκς” και λάτιν διάθεση στοχεύουμε στο ταμείο!

Το νορβηγικό, το σουηδικό, το φινλανδικό και το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και αν τα διαβάσουμε σωστά, πάμε ταμείο. Επίσης, η στήλη «Εμπνεύσεις» κάτι έχει να μας πει

Με σύμμαχους τους “Βίκινγκς” και λάτιν διάθεση στοχεύουμε στο ταμείο!
Μπόντο Γκλιμτ – Τρόμσο: Η Μπόντο προέρχεται από ένα καλό σερί, όπου έχει τέσσερις αγώνες να χάσει, πήρε 2-2 μέσα στη Σόγκνταλ την τελευταία αγωνιστική. Μπορεί στην έδρα της να έχει περισσότερες ήττες από νίκες, αλλά είναι ανεβασμένη. Η Τρόμσο αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τρία ματς, έχει δυο ισοπαλίες και μία ήττα. Σκοράρει μεν, αλλά η άμυνά της είναι «χωνί». Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 2.10, το over στο 1.65 και το goal-goal στο 2.10.

Χαούγκεσαντ – Σόγκνταλ:
Κλείσιμο
Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στην έδρα τους, παίζουν φουλ επίθεση, βάζουν πολλά γκολ και δέχονται πολλά, 21-10 ο συντελεστής. Την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο, διαλύθηκαν 6-0 εκτός έδρας από τη Ρόζενμποργκ κι αυτό, ίσως παίξει ένα ρόλο. Η Σόγκνταλ είναι «σφιχτή» ομάδα, δεν ξανοίγεται εκτός έδρας, γι αυτό και βάζει λίγα γκολ, και δέχεται λίγα, 7-8 ο συντελεστής. Αήττητη είναι στα πέντε τελευταία ματς. Η λογική, συνεπώς, λέει να προτιμήσουμε το 2.85 της betshop να μη βάλει γκολ η Σόγκνταλ και τον άσο του 1.95 μπορούμε να τον «δέσουμε» με το under στο 1.90.

Άλεσουντ – Λίλεστρομ:
Η Άλεσουντ είναι προτελευταία στη βαθμολογία, δεν ξέρει τι είναι νίκη και στα πέντε τελευταία ματς έχει δεχτεί 19 γκολ. Αν δεν νικήσει, θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη από την κατηγορία. Μόλις πέντε γκολ έχει σκοράρει στην έδρα της. Η Λίλεστρομ, στα πέντε τελευταία ματς, μόνο την περασμένη αγωνιστική νίκησε και μάλιστα, διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Στα τέσσερα προηγούμενα ματς έχει δεχτεί 11 γκολ. Παίζει φουλ επίθεση μακριά από την έδρα της, 12-18 ο συντελεστής των γκολ. Η λογική λέει ότι μπορούμε να ποντάρουμε στο 3.45 που δίνει η betshop στο Χ και να το συνδυάσουμε με το 1.55 του over.

Βαλερένγκα – Μόλντε: Βαθμολογικά ενδιαφέρει μόνο τη Βαλερένγκα που προσπαθεί να μην βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη. Γι αυτό, αν δε νικήσει, θα μπλέξει. Στην έδρα της έχει συντελεστή γκολ 10-7,  (καθόλου άσχημα) και συνήθως «κλέβει» τα ματς στο ένα γκολ. Η Μόλντε από τη μεριά της έχει καλή επίθεση εκτός έδρας με 12 γκολ, αλλά τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό. Πάνε, όμως, πέντε παιχνίδια στα οποία αγνοεί τη νίκη, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Γι αυτό η λογική λέει να προτιμήσουμε το 3.50 της betshop να σημειωθεί γκολ κι από τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Καλή περίπτωση είναι και η ισοπαλία στο 3.45.

Οντ – Μπραν: Τίποτα δεν πάει καλά για την Οντ κι είναι ευκαιρία για τη Μπραν να νικήσει και να την πλησιάσει στον έναν βαθμό, στην προσπάθεια για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Οντ, μετά τη συντριβή της 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, έχασε 2-1 εκτός από την Μπόντο Γκλιμτ, μετά, αποκλείστηκε από τον ΠΑΣ παρότι τον νίκησε 3-1 και στο τελευταίο ματς, έφερε 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Βίκινγκ. Η Μπραν έχει μεν την δεύτερη χειρότερη επίθεση εκτός έδρας με έξι γκολ ενεργητικό, αλλά και τα 12 γκολ παθητικό είναι ενδεικτικό της καλής άμυνας. Στα τρία τελευταία ματς έχει βάλει 11 γκολ και δέχτηκε δυο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ1 (ημίχρονο, τελικό), που προσφέρεται στο 4.15 από τη betshop. Επίσης, το 1.80 για goal-goal είναι μια χαρά. 

Σούντσβαλ – Νόρκεπινγκ: Η Σούντσβαλ δεν πάει για τίποτα στο πρωτάθλημα και η Νόρκεπινγκ είναι 2η στη βαθμολογία, με έναν, μόλις βαθμό διαφορά από τη Μάλμε. Στο τελευταίο μεγάλο ματς που έπαιξε στην έδρα της η Σούντσβαλ, νίκησε 3-1 την Έρεμπρο. Στην έδρα της έχει μόλις μία ισοπαλία, τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες. Η Νόρκεπινγκ, είναι σε καλό φεγγάρι, παρόλο που αποκλείστηκε από την Ρόζενμποργκ στο Γιουρόπα Λιγκ. Έβαλε οκτώ γκολ και δέχτηκε πέντε στα τρία τελευταία ματς. Η λογική λέει ότι να ρισκάρουμε το 3.25 της betshop στον άσο, καθώς και το 2.15 στο under.

Γιόσενπινγκ – Γκέτεμποργκ: Είναι η 1η αγωνιστική του 2ου γύρου στο σουηδικό πρωτάθλημα. Οι δυο αντίπαλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι και την προηγούμενη αγωνιστική όπου η Γκέτεμποργκ νίκησε 2-1. Κι οι δυο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η Γιόνσεπινγκ, όμως, είναι γερή στην έδρα της, 3-3-1 ο συντελεστής σε νίκες, ισοπαλίες, ήττες και ο συντελεστής γκολ 8-7, είναι μια χαρά για ομάδα από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω. Η Γκέτεμποργκ που δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη για να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, προέρχεται από εντός έδρας ήττα 2-1 από την Ελσίνκι για το Γιουρόπα Λιγκ και μετά από αυτό το ματς με την Γιόνσενπινγκ θα πάει να παίξει τον επαναληπτικό. Είναι ανώτερη ομάδα, αλλά δεν έχει εξασφαλισμένη τη νίκη. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop στο 3.60 και το under στο 2.00

ΑΙΚ – Φάλκενμπεργκ: Η ΑΙΚ έπαιξε πολύ καλά στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο έχασε 1-0. Πριν τον υποδεχτεί στη ρεβάνς, θα παίξει κάτι σαν πρόβα τζενεράλε με την Φάλκενμπεργκ. Στην έδρα της, αλλά και γενικότερα, η ΑΙΚ είναι ομάδα του under. Η Φάλκενμπεργκ είναι προτελευταία στη βαθμολογία, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα. Η λογική λέει να παίξουμε άσο ημίχρονο, άσο τελικό που δίνεται από τη betshop στο 1.85 και να μην σκοράρει η φιλοξενούμενη ομάδα που προσφέρεται στο 2.05. Καλή περίπτωση είναι και το 3.55 να σημειώσει δυο γκολ η ΑΙΚ.

Ίντερ Τούρκου – Ελσίνκι: Οι γηπεδούχοι θέλουν τουλάχιστον να μη χάσουν στο ματς αυτό, για να μην βρεθούν στην επικίνδυνη ζώνη. Σίγουρα, όμως, δεν μπορούν να κερδίσουν, καθότι δεν έχουν τέτοια «κυβικά» ομάδας. Η Ελσίνκι έκανε την έκπληξη την περασμένη Πέμπτη, αφού κέρδισε 2-1 τη Γκέτεμποργκ μέσα στη Σουηδία στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και εν όψει της ρεβάνς, θα κάνει μια γερή προπόνηση κόντρα στην Τούρκου. Θέλει και νίκη πάση θυσία, για να μείνει τουλάχιστον δεύτερη. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό που δίνεται στο 3.25 κι είναι «δώρο». Επίσης, το under στο 1.70 είναι καλή περίπτωση, όπως και το no goal στο 1.85.

Κέμι – Βάασα: Ωραίο ματς για στοιχηματισμό. Η Κέμι είναι ομάδα της ήττας στο under. Έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Ίλβες στο τελευταίο ματς. Στην έδρα της, αγνοεί την ισοπαλία, έχοντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες με συντελεστή γκολ 9-9. Η Βάασα θέλει πάση τη νίκη για να σταθεροποιηθεί στην 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ κι αν μπορεί, ν’ απειλήσει ακόμα και για τίτλο. Έχει μόνο νίκες στα πέντε τελευταία ματς. Μακριά από την έδρα της, ωστόσο, χάνει πολύ από τη δύναμή της, έχει συντελεστή 3-1-5 σε νίκες, ισοπαλίες, ήττες και γκολ 8-12. Η λογική λέει να σταθούμε στο 3.05 του Χ της betshop και στο under του 1.70.

Σάο Πάολο Τσαπεκοένσε: Ισοδύναμες ομάδες και ισόβαθμες από τη μέση και κάτω της βαθμολογίας. Κοινό τους χαρακτηριστικό, είναι και οι δυο ομάδες του under. Η άλλοτε κραταιά Σάο Πάολο είναι μία σούπερ αμυντική ομάδα ακόμα και στην έδρα της, διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα με μόλις πέντε γκολ παθητικό, ενώ έβαλε μόλις 10. Στα τελευταία πέντε ματς, ωστόσο, έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η Τσαπεκοένσε είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες, και παίζει φουλ επίθεση μακριά από το σπίτι της, 2-3-3 ο συντελεστής αποτελεσμάτων και 11-17 των γκολ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ του 3.90 της betshop και το 1.80 του under.

Φλουμινένσε – Πόντε Πρέτα: Κι αυτές είναι ισοδύναμες ομάδες από τη μέση και κάτω στη βαθμολογία, με την Πόντε να έχει τρεις βαθμούς παραπάνω. Αυτή η αναμέτρηση είναι η σύγκρουση του under με το over. Η «Φλου» έχει συντελεστή 3-3-1 αποτελεσμάτων στην έδρα της και γκολ 9-7. Παίζει φουλ αμυντικά. Η Πόντε παίζει επιθετικά παντού, βάζει γκολ και δέχεται γκολ, 2-2-4 τα αποτελέσματα και 7-12 τα γκολ. Η λογική λέει ότι πρέπει να προτιμήσουμε το Χ της betshop στο 3.40 και το under στο 1.60.




ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Γκέλφε – Χάμαρμπι: Ο άσος της betshop στο 3.20 αξίζει.
Έρεμπρο – Μάλμε: Το διπλό στο 2.05 της betshop, μπορούμε να το συνδυάσουμε με το no goal στο 2.30 και το under στο 2.10
Καλμάρ – Τζουργκάρντεν: Ο άσος της betshop για άσο ημίχρονο, άσο τελικό που δίνεται στο 3.45 είναι ευκαιρία.
Ιντενασιοναλ – Κορίνθιανς: Επειδή κι οι δυο είναι δυσκοίλιοι στο γκολ, το 0-0 της betshop δίνεται στο 7.75

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης