Ντιέγκο Σιμεόνε: «Η ήττα στον τελικό από τη Ρεάλ ήταν ένας θάνατος»

Ντιέγκο Σιμεόνε: «Η ήττα στον τελικό από τη Ρεάλ ήταν ένας θάνατος»

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δύο μήνες μετά τον χαμένο τελικό του Μιλάνου ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει την ήττα των «ροχιμπλάνκος» 

Ντιέγκο Σιμεόνε: «Η ήττα στον τελικό από τη Ρεάλ ήταν ένας θάνατος»
Ο δεύτερος χαμένος τελικός (τα τελευταία τρία χρόνια) Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα ισχυρό σοκ για την οικογένεια της Ατλέτικο κάτι που παραδέχθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο Ντιέγκο Σιμεόνε παρομοιάζοντας εκείνη την ήττα με… «θάνατο».

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε αποφύγει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του μετά την ήττα της Ατλέτικο από τη Ρεάλ στα πέναλτι στον τελικό του Champions League. Το έκανε με καθυστέρηση, αλλά με τα λόγια του έδειξε πόσο άσχημα αισθάνθηκε. 

«Ποτέ δεν μίλησα για το πώς αισθανόμουν μετά την απώλεια του Champions League. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Για μένα αυτή η ήττα ήταν κάτι σαν θάνατος. Και μετά από έναν θάνατο ακολουθεί μία περίοδο πένθους. Τώρα αυτή η περίοδος τελείωσε», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής. 

Κλείσιμο
Όσο για τη σεζόν που έρχεται, ο «Τσόλο» είπε: «Πιστεύω πως έχουμε μια δυνατή ομάδα, γεμάτη ενθουσιασμό και με μεγάλες βλέψεις. Έχουμε βελτιώσει τη δουλειά που κάνουμε ως σύλλογος και σαν ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά και θεωρώ πως έχουμε όλα τα φόντα για να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης