Άλκμααρ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (Τελικό)

Άλκμααρ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (Τελικό)

Ο ΠΑΣ και στην Ολλανδία στάθηκε σαν πραγματικό παλικάρι και έφυγε με την ήττα που αφήνει ελπίδες πρόκρισης – Μια στιγμή αδράνειας στο 36’ έδωσε τη νίκη στην Άλκμααρ, αλλά όλα θα κριθούν στα Γιάννενα

Άλκμααρ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (Τελικό)
O «Άγιαξ της Ηπείρου» απέδειξε και στο Άλκμααρ ότι δίκαια εκπροσωπεί την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και παρά την ήττα του με 1-0 από την τοπική ομάδα, δικαιολογημένα μπορεί να ελπίζει ότι την επόμενη εβδομάδα στα Γιάννενα μπορεί να γράψει και πάλι ιστορία.

Ο ΠΑΣ ουσιαστικά πλήρωσε μια στιγμή αδράνειας στο 36ο λεπτό όταν ο Λούκασεν βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το γκολ το οποίο όπως αποδείχθηκε διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr
ΕΔΩ
Κλείσιμο


Το pregame του αγώνα
Στην Ολλανδία είναι ο επόμενος σταθμός του ΠΑΣ Γιάννινα στη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να ψάχνει απέναντι στην Άλκμααρ, το σκορ που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες γι' ακόμα μια επιτυχία.

Οι Γιαννιώτες, μετά την πρόκριση εις βάρος της Οντ Γκρένλαντ, έστω κι αν ήρθε με ... θρίλερ στον επαναληπτικό εκτός έδρας, συνεχίζουν το ταξίδι τους στα ευρωπαϊκά ύδατα και απόψε φιλοξενούνται από την Άλκμααρ.

Τα όσα συνέβησαν στο εκτός έδρας ματς με την Οντ, έχουν κάνει τον Γιάννη Πετράκη να μεριμνήσει για τη νέα εξόρμηση του ΠΑΣ, αφού θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν αρκετά πιο προσεκτικοί και φυσικά να μην επιτρέψουν την εμφάνιση... κενών διαστημάτων που μπορούν να στοιχίσουν πολύ ακριβά απέναντι στους Ολλανδούς.

Φαβορί, ξεκάθαρα, οι αποψινοί γηπεδούχοι, ωστόσο, η ελληνική ομάδα ελπίζει και θα κάνει την προσπάθειά της, γνωρίζοντας πως είναι τεράστια τιμή για εκείνη που έχει καταφέρει να βρίσκεται στον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας σημειώσει ήδη μια επιτυχία στην παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Άλκμααρ: Ροσέτ, Χαπς, Γιόχανσον, Φλάαρ, Λούκασεν, Φαν Όβερεμ, Βούιτενς, Χένρικσεν, Γιαχανμπασάχ, Σόουζα, Βέγκορστ.
ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Καρανίκας, Λόπεθ, Λίλα, Κοζορώνης, Ακόστα, Γιάκος, Φερφελής


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης