Αλκμααρ – ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς φόβο απέναντι στους Ολλανδούς ο... «Άγιαξ της Ηπείρου»

Αλκμααρ – ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς φόβο απέναντι στους Ολλανδούς ο... «Άγιαξ της Ηπείρου»

Για το θαύμα θα παλέψουν οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη απέναντι στο φαβορί των δύο αγώνων - Οι πιθανές ενδεκάδες

Αλκμααρ – ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς φόβο απέναντι στους Ολλανδούς ο... «Άγιαξ της Ηπείρου»
Συνεχίζεται το... όνειρο που ζουν άπαντες στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ευρωπαϊκή συμμετοχή τους και μετά τη Νορβηγία η κλήρωση έβγαλε ταξίδι στην Ολλανδία όπου απόψε αντιμετωπίζουν την Άλκμααρ (21:45, ΟΤΕ Sport2) για τον γ' γύρο των προκριματικών του Europa League.

Οι Ολλανδοί είναι θεωρητικά το φαβορί, αλλά οι Γιαννιώτες δεν έχουν αν φοβηθούν τίποτα και όπως τονίζουν θα παίξουν χωρίς άγχος και ό,τι βγει.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νικολιάς που είναι τραυματίας, ενώ θεματάκια προέκυψαν με τους Κούτρη, Γαρουφαλιά και Ακόστα, ωστόσο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και λογικά θα χρησιμοποιηθούν. Κατά τα λοιπά, δεν προβλέπονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Πετράκη, που θα επιμείνει στο 3-5-2.

Κλείσιμο
Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Πασχαλάκης – Τζιμόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ – Καρανίκας, Κοζορώνης, Λίλα, Ακόστα, Ναδάλες – Γιάκος, Φερφελής.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός Φαν ντεν Μπρομ αποδέχθηκε το ρόλο του φαβορί στις δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ, αλλά ζήτησε υπομονή από τους παίκτες του. 

Με μάσκα στο πρόσωπο θα αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς μπακ Φαν Έιντεν, που χτύπησε στη μύτη στο τελευταίο φιλικό. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι σοβαρά τραυματίες Φαν ντερ Λίντεν και Ριένστρα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ροσέτ – Γιόχανσον, Φλάαρ, Σ. Βούιτενς, Χαπς – Φαν Όφερεμ, Χένρικσεν, Σέουντγενς – Ντος Σάντος, Τζαχανμπάκς, Βέκχορστ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης