Μιλιβόγιεβιτς: «Προτιμούσαμε ένα 3-0 αλλά και το... 0-0 καλό σκορ είναι»

Μιλιβόγιεβιτς: «Προτιμούσαμε ένα 3-0 αλλά και το... 0-0 καλό σκορ είναι»

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς σχολίασε πως το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό για την ρεβάνς με την Χαποέλ Μπερ Σεβά

Μιλιβόγιεβιτς: «Προτιμούσαμε ένα 3-0 αλλά και το... 0-0 καλό σκορ είναι»
Ο Σέρβος άσος τόνισε για:

Το 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά, την εικόνα του Ολυμπιακού και την απογοήτευση του κόσμου και τον επαναληπτικό: Κοιτάξτε αυτή είναι η τρίτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει να υπάρξει σε τέτοια θέση εδώ και έξι χρόνια. Να παίξουμε προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ και τους ομίλους. Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες αλλά είναι το πρώτο ματς επίσημο ματς. Ήταν το πρώτο ματς επίσημο παιχνίδι. Προερχόμασταν από αγώνες προετοιμασίες και αρκετοί παίκτες δεν έχουμε καν 90 λεπτά στα πόδια μας. Εάν το δούμε ως επαγγελματίες το 0-0 δεν είναι κακό σκορ για να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη έστω και με ένα γκολ. Είμαι σίγουρος πως θα περάσουμε έτσι. Θα είναι πιο καλά μετά τα πράγματα για εμάς. Τώρα έχουμε έναν μόνο επίσημο αγώνα στα πόδια μας. Θα πάμε στον επόμενο για να κερδίσουμε και να περάσουμε.

Κλείσιμο
Είναι λογικό και φυσιολογικό ο κόσμος να έχει απογοητευθεί. Είναι ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία, όνομα και παράδοση. Παίρνει διαρκώς τίτλους και παίζει συνέχεια Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι περιμένουν να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε αλλά και η Χάποελ πρωταθλήτρια είναι. Είμαστε ανώτεροι από αυτούς και μπορούμε να περάσουμε. Όμως δεν ήταν εύκολο σήμερα. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, όμως ήταν βασικό το μηδέν. Είναι ένα καλό σκορ για το 2ο ματς. Φυσικά και θα ήταν καλύτερο ένα 3-0 και αυτό θα προτιμούσαμε αλλά και το 0-0 δεν είναι κακό σκορ. 
 
Θα πρέπει να το αναλύσουμε το τι έγινε. Μας εξέπληξαν οι αντίπαλοί μας επειδή έπαιξαν με τρία στόπερ, δύο ακραίους αμυντικούς και αρκετούς παίκτες στον άξονα. Δεν το περιμέναμε έτσι. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο παιχνίδι. Θα τα αναλύσουμε και θα πάμε πιο καλά στο 2ο ματς. Θα δουλέψουμε πιο σκληρά, θα βελτιωθούμε και θα περάσουμε. Εγώ είχα 65 λεπτά στα πόδια μου. Σήμερα είχα ένα πρώτο 90λεπτο για φέτος. Θα είναι πιο εύκολο για μένα να παίξω το επόμενο ματς, έχοντας τα σημερινά 90 λεπτά». 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης