Ολυμπιακός: Συγκεντρωμένος για τη νίκη απέναντι στην επικίνδυνη Χάποελ Μπερ Σεβά

Ολυμπιακός: Συγκεντρωμένος για τη νίκη απέναντι στην επικίνδυνη Χάποελ Μπερ Σεβά

Κακό το παρελθόν των ερυθρολεύκων με ισραηλινές ομάδες -  «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε!» το μήνυμα του Βίκτορ στους παίκτες του - Οι πιθανές ενδεκάδες
 

Ολυμπιακός: Συγκεντρωμένος για τη νίκη απέναντι στην επικίνδυνη Χάποελ Μπερ Σεβά
Ο Ολυμπιακός δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τις συναντήσεις του με ομάδες από το Ισραήλ και αυτό θα προσπαθήσει να... ξορκίσει απόψε το βράδυ (21:45, Novasports2) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι καλό θα είναι να ξεχάσουν την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν με στόχο την πρόκριση σε ομίλους, όταν την περίοδο 2010-2011 βρήκαν απέναντι τους την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Γιουρόπα Λιγκ και αποκλείστηκαν.

Αυτή τη φορά ο Βίκτορ και οι παίκτες του πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί το ίδιο έργο και οι Πειραιώτες θα δώσουν για ακόμη μια φορά το «παρών» στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κλείσιμο
Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα του αγώνα με την Χάποελ και θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που δοκιμάζει το τελευταίο τριήμερο στις προπονήσεις, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να βάλει πάντωςτον Μανιάτη αντί του Μπουχαλάκη καθώς ο έμπειρος μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε σήμερα κανονικά.

Ο Καπίνο θα είναι τερματοφύλακας, στα πλάγια της άμυνας οι Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια, στόπερ οι Μποτία και Σιόβας. Ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μπουχαλάκη ή τον Μανιάτη θα είναι οι κεντρικοί χαφ, με τον Σεμπά στη δεξιά πλευρά, τον Ντουρμάζ στην αριστερή και τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε.

Ο Βίκτορ έχει στην αποστολή τους Λεάλι, Βούρο, Ντα Κόστα, Μασουακού, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Τσόρι, Ένας εξ αυτών θα μείνει εκτός 18άδας μαζί με τον τρίτο γκολκίπερ Χουτεσιώτη.

Εκτός είναι οι ανέτοιμοι Πουλίδο, Καμπιάσο, ο τραυματίας Ομάρ, ο Κασάμι και οι μικροί της ομάδας Τσιμίκας, Ρέτσος, Μανθάτης, Ανδρούτσος.

Βίκτορ: «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε»

Ο Βίκτορ μίλησε στους παίκτες του για την αναμέτρηση με την Χάποελ Μπερ Σεβά. «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε! Είναι πολύ βασικό να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά τα οποία έχουμε δείξει στις προπονήσεις όλον αυτόν τον καιρό. Ξέρω πως όλοι μας έχουμε κουραστεί πολύ όμως τώρα υπάρχει αυτή η μεγάλη υποχρέωση και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας μπροστά στον κόσμο μας. Νίκη με όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Πρέπει και μπορούμε να περάσουμε. Άλλωστε ο στόχος μας είναι οι όμιλοι», σχολίασε σχετικά μεταξύ άλλων ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Στο βίντεο που έδειξε και πάλι έριξε βάρος στην μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας της Χάποελ. Το πως βγαίνει μπροστά στην κόντρα επίθεση και τον τρόπο που αναπτύσσεται. «Δείξτε πολύ μεγάλη προσοχή στο πως καλύπτετε χώρους και παίκτες. Στις αντεπιθέσεις τους οι Ισραηλινοί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι και σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα και να σε... πληγώσουν εάν δεν προσέξεις. Αποδείξτε μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά σας και όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε ο ερυθρόλευκος κόουτς.

Παραλαβή διαρκείας

Η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την HAPOEL BEER-SHEVA θα πρέπει να έρθουν να τις παραλάβουν, την Τετάρτη 27/7 με ώρες 10:00 – 17:30, στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, (Είσοδος VIP).

Σχέδιο με αντεπιθέσεις έχουν έτοιμο οι Ισραηλινοί

Από την άλλη πλευρά, οι Ισραηλινοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης, με την προπόνηση που έκαναν στο Φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Τρίτης.

Ο Μπαράκ Μπακχάρ έχει καταλήξει ουσιαστικά τόσο στο σύστημα, όσο και στο σχήμα με το οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες.

Με ένα 4-3-3 θα παρατάξει την ομάδα του ο Ισραηλινός τεχνικός. Ο Γκόρες θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα.

Η τριάδα του άξονα θα αποτελείται από τους Όγκου, Ράντι και έναν εκ των Μπράουν ή Σαμπτάι. Ο Νιγηριανός Όγκου θα είναι αυτός που θα αναλάβει έναν περισσότερο οργανωτικό ρόλο.

Η τριάδα της επίθεσης θα σχηματιστεί με τους Μέλικσον, Σαάρ, Νουακέμε. Ο πρώτος θα αγωνιστεί ως δεξιός ακραίος και οι άλλοι δύο θα εναλλάσσονται στον ρόλο του αριστερού ακραίου και του σέντερ φορ.

Η δύναμη της Χάποελ Μπερ Σεβά εντοπίζεται στις ταχύτατες κόντρα επιθέσεις και αυτό θα ζητήσει ο Μπακχάρ από τους από τους παίκτες του. Οι Ισραηλινοί θα περιμένουν στο ύψος της μεσαίας γραμμής, κλείνοντας χώρους και με πίεση στην μπάλα θα κοιτάξουν να εκμεταλλευθούν το οποιοδήποτε λάθος για να φύγουν στην αντεπίθεση.

Απουσίες για τους πρωταθλητές Ισραήλ είναι οι Χομπάν (αποβλήθηκε στη Μολδαβία απέναντι στην Σερίφ Τιράσπολ) και Μπουζάγκλο, ο οποίος επιθυμεί να φύγει από την ομάδα, όντας απογοητευμένος για αγωνιστικούς λόγους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης