Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Ρότζερ Φέντερερ

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Ρότζερ Φέντερερ

Ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες θα στερήσει από τον Ελβετό τη συμμετοχή του στους Αγώνες του Ρίο ενώ όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για όλο το 2016

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Ρότζερ Φέντερερ
Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Ρότζερ Φέντερερ ενημέρωσε για την απόφαση να αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Μάλιστα ο Ελβετός τενίστας μέσω θα απουσιάσει όχι μόνο απ’ τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και από κάθε αγωνιστική υποχρέωση μέχρι το τέλος του 2016.

Αναλυτικά το μήνυμά του για την απόσυρση απ’ το Ρίο:

Κλείσιμο
«Αγαπητοί οπαδοί,

είμαι πολύ απογοητευμένος να ανακοινώσω ότι δεν θα μπορέσω να δώσω εκπροσωπήσω την Ελβετία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πως θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους, αφού μίλησα με τους γιατρούς και την ομάδα μου, πήρα μια πολύ δύσκολη απόφαση να σταματήσω εδώ την πορεία μου για το 2016, καθώς χρειάζομαι εντατική αποκατάσταση μετά το χειρουργείο μου στο γόνατο νωρίτερα μέσα στη χρονιά. 

Οι γιατροί με συμβούλεψαν πως αν θέλω να παίξω στο ATP χωρίς τραυματισμούς για τα επόμενα τρία χρόνια, κάτι που θέλω να κάνω, πρέπει να δώσω στο γόνατο και σε όλο μου το σώμα τον κατάλληλο χρόνο ώστε να επανέλθει πλήρως. Είναι σκληρό να χάνω το υπόλοιπο της σεζόν. Όμως, κρατάω πως η εμπειρία αυτή με έκανε να καταλάβω πόσο τυχερός ήμουν σε όλη την καριέρα μου, που δεν βίωσα παρά λίγους τραυματισμούς.

Η αγάπη που έχω για το τένις, τον ανταγωνισμό, τα τουρνουά και φυσικά για τους οπαδούς, μένει ανέγγιχτη. Έχω το ίδιο κίνητρο, όπως πάντα και σκοπεύω να διαθέσω όλη μου την ενέργεια στο να επανέλθω δυνατός, υγιής και σε φόρμα ώστε να αγωνιστώ επιθετικά το 2017.

Ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης