Μπακχάρ: «Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να περάσουμε την ώρα μας»

Μπακχάρ: «Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να περάσουμε την ώρα μας»

Ο προπονητής της Χαποέλ Μπερ Σεβά τόνισε ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα για να κοντράρει τον Ολυμπιακό

Μπακχάρ: «Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να περάσουμε την ώρα μας»
Σίγουρος για τις ικανότητες των παικτών του δήλωσε ο Μπάρακ Μπακχάρ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Χάποελ Μπερ Σεβά με τον Ολυμπιακό. 

«Η ομάδα μου έχει την ποιότητα να σταθεί με αξιοπρέπεια. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τον Ολυμπιακό, είναι γνωστή ομάδα. Έχω πίστη και πρέπει να προσπαθήσουμε. Δε θα σας αποκαλύψω πως θα παίξω από τώρα. Η ομάδα μου μπορεί να προσαρμόσει το στιλ της ανάλογα με τον αντίπαλο που έχουμε. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει», τόνισε ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας και συνέχισε: 

«Δεν πρόκειται να επηρεαστεί ο Ολυμπιακός από τις ελλείψεις. Η ελληνική ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες. Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα για να περάσουμε την ώρα μας. Έχουμε απέναντι μας μια μεγάλη ομάδα αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% για ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. 
Δε θέλω ν’ αναφερθώ σε θέματα που έχουν να κάνουν μ’ ενα συγκεκριμένο παίκτη, θέλω να είμαστε αφοσιωμένοι στον αγώνα. Τίποτε δεν μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή», κατέληξε. 
Κλείσιμο

Από τους παίκτες της Χάποελ Μπερ Σεβά έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου ο Ελιανίβ Μπαρντά. 

Ο αρχηγός της Χάποελ ρωτήθηκε για την πρώτη του αντίδραση του όταν έμαθε την κλήρωση για τον Ολυμπιακό, με τον Μπαρντά να επισημαίνει. 

«Χαμογελώντας στην αρχή είπα, εύκολα. Μετά βέβαια είπα ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με παράδοση αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάμε καλά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από τον αυριανό αγώνα. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας και χίλιους φιλάθλους μας. Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι κι έχω αγωνία αλλά ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας», κατέληξε
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης