Ολυμπιακός: Μένει ο Μιλουτίνοφ, δεν θα αποκτηθεί 4αρι

Ολυμπιακός: Μένει ο Μιλουτίνοφ, δεν θα αποκτηθεί 4αρι

Ολυμπιακός: Μένει ο Μιλουτίνοφ, δεν θα αποκτηθεί 4αρι
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ, με συνέπεια οι ερυθρόλευκοι να μην προχωρήσουν σε απόκτηση παίκτη που αγωνίζεται στην θέση “4”.

Οι Πειραιώτες αποφάσισαν τελικώς να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον 21χρονο παίκτη, ο οποίος θα συμπληρώσει την τριάδα των σέντερ μαζί με τους Πάτρικ Γιανγκ και Κεμ Μπιρτς. Έτσι ο αρχικός προγραμματισμός που περιείχε την απόκτηση ενός Αμερικανού ως αναπληρωματικού του Γιώργου Πρίντεζη στην θέση του πάουερ φόργουορντ ματαιώνεται καθώς υπάρχουν ήδη έξι ξένοι παίκτες στην ομάδα (Χάκετ, Γκριν. Γιανγκ, Μπιρτς, Μιλουτίνοφ, Λοτζέσκι).

Πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον και ήταν κοντά στην απόκτηση του Κένι Γκάμπριελ, ενώ είχε κάνει πρόταση και στον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ, Ντεμέτρις Νίκολς, όμως όλα αυτά αναιρέθηκαν με την παραμονή Μιλουτίνοφ.

Κλείσιμο
Έτσι την νέα αγωνιστική περίοδο ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αγωνίζεται περισσότερο ως πάουερ φόργουορντ πίσω από τον υπαρχηγό των ερυθρολεύκων, ενώ λεπτά συμμετοχής θα παίρνει στην ίδια θέση και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης