Με οργή αντέδρασε στον αποκλεισμό της από το Ρίο η Ρωσίδα δρομέας Ιουλία Στεπάνοβα

Με οργή αντέδρασε στον αποκλεισμό της από το Ρίο η Ρωσίδα δρομέας Ιουλία Στεπάνοβα

Αποκλείστηκε με το σκεπτικό ότι όλοι οι αθλητές που είχαν παρελθόν ντοπαρίσματος, θα έπρεπε να μείνουν εκτός αγώνων

Με οργή αντέδρασε στον αποκλεισμό της από το Ρίο η Ρωσίδα δρομέας Ιουλία Στεπάνοβα
Αποφασισμένη να ασκήσει έφεση κατά του αποκλεισμού της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στη Βραζιλία, δήλωσε η Ρωσία δρομέας των 800 μέτρων, Ιουλία Στεπάνοβα, η οποία αντέδρασε με οργή στο άκουσμα της συγκεκριμένης απόφασης.

Η Ρωσίδα αθλήτρια επιτέθηκε φραστικά στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, κάνοντας λόγο για μία απόφαση που στηρίχθηκε σε αναληθείς δηλώσεις και στοιχεία. Η Ρωσίδα αθλήτρια και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι πρώην μέλος της επιτροπής αντιντόπινγκ κοντρόλ στη Ρωσία, εκτόξευσαν μύδρους εναντίον της ΔΟΕ, καθώς το ζευγάρι είχε γίνει διάσημο κατά το παρελθόν για τις αποκαλύψεις του και τη δράση του εναντίον του κρατικού προγράμματος που φέρεται να εφάρμοζε η Ρωσία στους αθλητές της.

Η Στεπάνοβα έχει διαφύγει από τη Ρωσία και κρύβεται σε περιοχή της Βόρειας Αμερικής. Ξεκίνησε την προσπάθεια ως ουδέτερη αθλήτρια και βάση των επιδόσεών της, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Κλείσιμο
Όπως ανακοινώθηκε ωστόσο, η Ρωσίδα αθλήτρια αποκλείστηκε με το σκεπτικό ότι όλοι οι αθλητές που είχαν παρελθόν ντοπαρίσματος, θα έπρεπε να μείνουν εκτός αγώνων. Η Στεπάνοβα και ο σύζυγός της δεν σκοπεύουν να παραιτηθούν και είναι έτοιμοι να καταθέσουν έφεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης