Ολυμπιακός: Καμία αλλαγή από Βίκτορ εν όψει Χάποελ

Ολυμπιακός: Καμία αλλαγή από Βίκτορ εν όψει Χάποελ

Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα και στο σχήμα για τον αγώνα της Τετάρτης – Δεν προπονήθηκε ο Μανιάτης, αλλά προλαβαίνει το ματς με τους Ισραηλινούς

Ολυμπιακός: Καμία αλλαγή από Βίκτορ εν όψει Χάποελ
Ο Βίκτορ Σάντσεθ όπως έδειξε και στην σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων έχει ξεκαθαρίσει τα πλάνα του για τον μεθαυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χάπεολ Μπερ Σεβά στο «Καραϊσκάκη». 

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, επιβεβαίωσε και στην προπόνηση της Δευτέρας (με βάση τα όσα δοκίμασε στου Ρέντη) ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν διάταξη 4-2-3-1 με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου και όχι στα άκρα της επιθετικής τριάδας. 

Είναι επίσης σίγουρο ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κέρδισε το «στοίχημα» για τη θέση δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ισπανό κόουτς των πρωταθλητών να δείχνει εμπιστοσύνη στον νεαρό μέσο. Η εντεκάδα λοιπόν που θα ξεκινήσει στο μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά είναι η ακόλουθη: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Σεμπά και Ιντέγε. 

Κλείσιμο
Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ο 41χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θα δώσει την ευκαιρία στον Σεμπά, επιβραβεύοντας τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για την προσπάθεια που έχει κάνει. Ο Σεμπά ήταν και από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Ατρόμητο και αυτό, σε συνδυασμό με την κακή απόδοση του Πάρντο, οδηγεί τον Βίκτορ στην απόφαση να χρησιμοποιήσει βασικό τον Βραζιλιάνο. 

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, ο διεθνής μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, αλλά θα είναι στην αποστολή για το ματς με τη Χάποελ. 

Το καλό νέο από τη σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων είναι πως ο Ντομίνγκες και ο Πουλίδο προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα (όπως και χθες) χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις και θα είναι στη διάθεση του Βίκτορ για το ματς της Τετάρτης με τη Μπερ Σεβά. 

Η αυριανή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος είναι προγραμματισμένη για τις εννιά το πρωί και μετά το τέλος της ο Βίκτορ θ' ανακοινώσει την αποστολή των Πειραιωτών για το μεθαυριανό ματς
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης