Το παλάτι του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο Τορίνο

Το παλάτι του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο Τορίνο

Η ανακοίνωση της μεταγραφής από την Γιουβέντους δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά οι Ιταλοί αποκάλυψαν το νέο σπίτι του Αργεντινού επιθετικού στο Τορίνο – Ο πρώην επιθετικός της Νάπολι θα μένει σε ένα παλάτι 700 τετραγωνικών μέτρων

Το παλάτι του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο Τορίνο
Στην Νάπολι καίνε τις φανέλες του και πλέον θεωρείται ανεπιθύμητο πρόσωπο, παρόλο που η μεταγραφή του στην Γιουβέντους δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θεωρείται «προδότης» από τους οπαδούς των «παρτονοπέι», καθώς ο Αργεντινός επιθετικός είναι σίγουρο ότι θα φορά πλέον τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Κι αφού τα ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ο «Πιπίτα» έχει περάσει μυστικά στη Μαδρίτη από ιατρικές εξετάσεις και έχει συμφωνήσει από τις αρχές Ιουλίου με την Γιούβε, σήμερα αποκάλυψαν το νέο σπίτι του στο Τορίνο.



Για την ακρίβεια το «παλάτι» του καθώς πρόκειται για ένα αρχοντικό 700 τετραγωνικών μέτρων  στο κέντρο της πόλης το οποίο ενοικιάζεται έναντι 30.000 ευρώ το μήνα, ενώ διαθέτει εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα και χαμάμ!
Κλείσιμο



Αν σκεφτεί κανείς πάντως ότι ο Ιγκουαΐν θα βάλει στο λογαριασμό του 30 εκατομμύρια ευρώ (7.5 εκ ευρώ το χρόνο) την επόμενη τετραετία τότε σίγουρα το ποσό που θα πληρώνει το μήνα για το ενοίκιο δεν είναι και τόσο μεγάλο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης