Στην Κουμπάν για τρία χρόνια ο Κατσικάρης

Στην Κουμπάν για τρία χρόνια ο Κατσικάρης

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φώτη Κατσικάρη ανακοίνωσε επίσημα η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Στην Κουμπάν για τρία χρόνια ο Κατσικάρης
Επίσημα είναι πλέον ο Φώτης Κατσικάρης ο νέος προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα από το σύλλογο. 

Ο 49χρονος τεχνικός αναμενόταν να αναλάβει τα ηνία του πάγκου της ομάδας του Κράσνονταρ, όταν και γνωστοποιήθηκε το γεγονός από τους μάνατζερ του. 

Ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια και γίνεται ο δεύτερος Έλληνας που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της «Λόκο», μετά το Γιώργο Μπαρτζώκα. 

Κλείσιμο
O ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της Λοκομοτίβ. Θέλω να ξεκινήσω να δουλεύω για την ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Η Κουμπάν είναι ένας απίστευτα φιλόδοξος σύλλογος. Το απέδειξε, άλλωστε, την προηγούμενη σεζόν, που έφτασε στο Final Four της Ευρωλίγκας. Η «Λόκο» μου επιτρέπει να δουλέψω στο υψηλότερο επίπεδο, σε μια επαγγελματική ατμόσφαιρα και με άριστη υποστήριξη από τους φιλάθλους. Ανυπομονώ για την άφιξή μου στο Κράσνονταρ». 

Ο πρόεδρος της «Λόκο», Αντρέι Βεντίστσεφ, δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που σε μια δύσκολη κατάσταση κάναμε την καλύτερη επιλογή και προσλάβαμε έναν ικανότατο και έμπειρο προπονητή, όπως είναι ο Φώτης Κατσικάρης. Είχαμε ήδη μιλήσει πέρσι το καλοκαίρι και ήμασταν κοντά σε συμφωνία. Δούλεψε για χρόνια στην Ισπανία, στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, ήταν προπονητής στην Εθνική Ελλάδος και ξέρει πώς να κερδίζει. Περιμένω από εκείνον να συνδυάζει αποτελέσματα με την ανάδειξη νέων Ρώσων παικτών. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε για να είμαστε πετυχημένοι σε VTB League και Eurocup. Θέλουμε μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να έχουμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ ανάδειξης παικτών και αποτελεσμάτων. Είμαι σίγουρος πως ο Κατσικάρης έχει όλες τις δυνατότητες για να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης