Ανάβει… πράσινο για Ρινάλντι

Ανάβει… πράσινο για Ρινάλντι

Καλά τα νέα από την Αργεντινή για τον Ρινάλντι και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει - Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για την υπόθεση -  Πολύ δύσκολα για Σίλντενφελντ - Πάει έξω ο Χουχούμης

Παναθηναϊκός: Βγήκε νικητής στη μάχη με τη Βερόνα για Ρινάλντι
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει αναλάβει τις επαφές με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για την απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι και παρά τη διαφορά που υπάρχει τα νέα που έρχονται από την Αργεντινή είναι ευχάριστα. 

Ο γενικός γραμματέας της ομάδας, Αλεχάνδρο Ρονκορόνι, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εκτίμησε πως ο 22χρονος επιθετικός θα αποχωρήσει, έκανε λόγο για πρόταση από την Ελλάδα και προανήγγειλε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Ο Ρινάλντι απέρριψε πρόταση ανανέωσης, όπως και προσφορές από Κολόν και Ιντερνασιονάλ, δείχνοντας την πρόθεσή του να κάνει το άλμα για την Ευρώπη, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για τον Παναθηναϊκό. 

Πάντως δεν είναι το ίδιο αισιόδοξα τα πράγματα για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ όχι απλώς δεν τον αφήνει ελεύθερο, αλλά αξιώνει περίπου 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, ποσό που δεν πρόκειται επ ουδενί να διαθέσει ο Παναθηναϊκός. 

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, ο Διαμαντής Χουχούμης αναμένεται να δοθεί δανεικός, πιθανότατα σε ομάδα του εξωτερικού. Υπάρχουν επαφές και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει πού θα μετακομίσει ο νεαρός αριστερός μπακ.

Πηγή: Sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης