Νολίτο: «Απέρριψα τη Μπαρτσελόνα για τη Σίτι λόγω Γκουαρδιόλα»

Νολίτο: «Απέρριψα τη Μπαρτσελόνα για τη Σίτι λόγω Γκουαρδιόλα»

Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε πως είχε πρόταση απ' τους Καταλανούς, αλλά προτίμησε τους Άγγλους λόγω Γκουαρδιόλα

Νολίτο: «Απέρριψα τη Μπαρτσελόνα για τη Σίτι λόγω Γκουαρδιόλα»
Έναντι 13.8 εκατομμυρίων λιρών, ο Νολίτο πήρε μεταγραφή απ' τη Θέλτα στους «πολίτες» και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μιλώντας για την απόφασή του να φύγει απ' την Πριμέρα Ντιβιζιόν, αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν, καταθέτοντας μάλιστα πρόταση στη Θέλτα, όμως εκείνος είχε δελεαστεί αρκετά απ' τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που ανέλαβε φέτος τη Σίτι, ώστε να παίξει υπό τις οδηγίες του.

«Πράγματα υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά το συζήτησα με την οικογένεια και τον μάνατζερ μου και κατέληξε πως το καλύτερο για μένα ήταν να πάω στη Σίτι. Ήρθα εδώ για να παίξω για τον Πεπ, που με υπολογίζει ως βασικό και δεν μετανιώνω καθόλου για την επιλογή μου. Βέβαια θα ήταν πολύ τιμητικό να φορέσω τη φανέλα της Μπάρτσα, όμως είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Etihad και θα προσπαθήσω να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Υπενθυμίζεται πως ο Νολίτο είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Β' ομάδας των «μπλαουγκράνα» απ' το 2008 ως το 2011, πετυχαίνοντας 29 γκολ σε 106 αναμετρήσεις, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της ανδρικής ομάδας πέντε φορές τη σεζόν 2010-2011, σκοράροντας σ' έναν αγώνα Κυπέλλου.

Πηγή:
Κλείσιμο
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης