Κλείνει Κέι Σι Ρίβερς ο Παναθηναϊκός

Κλείνει Κέι Σι Ρίβερς ο Παναθηναϊκός

Μια ανάσα από την απόκτηση του Κέι Σι Ρίβερς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον παίκτη

Κλείνει Κέι Σι Ρίβερς ο Παναθηναϊκός
Τον «εκλεκτό» του για τη θέση του σμολ φόργουορντ βρήκε ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται μια ανάσα από την οριστικοποίηση του Κέι Σι Ρίβερς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεν τρεις προτάσεις από ομάδες της Euroleague, αλλά το «τριφύλλι» κινήθηκε πολύ γρήγορα και οι συζητήσεις του με τον 29χρονο Αμερικανό είναι στην τελική ευθεία, με τον «γάμο» να είναι το πιο πιθανό σενάριο. 

Ο αριστερόχειρας άσος που φημίζεται για το πολύ καλά ποσοστά του από το τρίποντο, αγωνίστηκε στην τελευταία διετία στη Ρεάλ Μαδρίτης, με ένα εξάμηνο πέρασμα από τη Μπάγερν Μονάχου και αναμένεται να αποτελέσει τον πέμπτο ξένο του «εξάστερου». 

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κέι Σι Ρίβερς την περσινή σεζόν στην Euroleague είχε με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου σε 10 ματς, 10,8 πόντους (37,9% στα τρίποντα) και 2,3 ριμπάουντ ενώ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε 6,7 πόντους (31,5% στα τρίποντα) και 2,6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης