Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ

Μετά τον Ιβάν Ιβάνοφ ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του Χουλτ – Ο Σουηδός υπέγραψε το συμβόλαιο του και άμεσα τίθεται στη διάθεση του Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ
Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη βούλα είναι ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους.

Ο Χουλτ αύριο κιόλας αναμένεται να βρεθεί στην Ολλανδία προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο Ιταλός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία με μοναδικό αριστερό μπακ τον Χουχούμη (μετά τον τραυματισμό του Νάνο).
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων» για τον Σουηδό μπακ έχει ως εξής: 

Κλείσιμο
«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην «πράσινη» οικογένεια.

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2008 και, μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ. Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ έκτοτε.

Ο Χουλτ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τέσσερις φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει περάσει προηγουμένως από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της Σουηδίας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης