Ολυμπιακός-Βάκερ 1-1: Σκόραρε και πάλι ο Πουλίδο

Ολυμπιακός-Βάκερ 1-1: Σκόραρε και πάλι ο Πουλίδο

Ο Μεξικανός επιθετικός βρήκε και πάλι δίχτυα δείχνοντας καυτός στο ξεκίνημα της σεζόν – Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, αισθητά βελτιωμένος στο δεύτερο

Ολυμπιακός-Βάκερ 1-1: Σκόραρε και πάλι ο Πουλίδο
Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βάκερ Τριόλ στο Λάνγκεφλεντ της Αυστρίας με τον Άλαν Πουλίδο να σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η ομάδα της Αυστρίας αποδείχθηκε σκληρό καρύδι με τον Ολυμπιακό του πρώτο μέρους να προβληματίζει, αλλά στην επανάληψη να είναι πολύ καλύτερος. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό των ερυθρόλευκων επί Αυστριακού εδάφους καθώς οι επόμενες αναμετρήσεις τους στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα δοθούν στο Βέλγιο.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στο ματς με τον Φορτούνη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Ετσι, η ενδεκάδα του Βίκτορ ήταν με τους: Καπίνο, Βούρο, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μπουχαλάκη, Κασάμι, Γιαννιώτα, Σεμπά και Ολαϊτάν. 

Ωστόσο, η ομάδα της Βάκερ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά, πίεσε ψηλά κι έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες. Ένα σουτ του Κασάμι στο 11' ήταν η καλύτερη προσπάθεια των Ερυθρόλευκων και στη συνέχεια... λάθη, λάθη, λάθη. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, η μεσαία γραμμή ήταν εγκλωβισμένη και ο Κασάμι εκτός ρυθμού. Ο Ελβετός πουλούσε εύκολα τη μπάλα και οι Αυστριακοί έβγαζαν φάσεις. Μάλιστα, στο 16' το σουτ του Ρίμαν έδιωξε ωραία ο Καπίνο.  

O Φορτούνης με τον Γιαννιώτη ήταν πιο κινητικοί, αλλά οι Ολαϊτάν, Σεμπά αποτελούσαν τους… αδύναμους κρίκους. Στο 23’ η Βάκερ άνοιξε το σκορ! Ο Κασάμι έκανε το λάθος στο κέντρο, οι Αυστριακοί βγήκαν γρήγορα μπροστά και με τη σουτάρα του Κερσμπάουμ πέτυχαν το 1-0! Ο Ολυμπιακός πίεσε μετά το γκολ, πήρε τον έλεγχο και προσπάθησε με τον Φορτούνη να ισοφαρίσει. Ωστόσο, στο 36’ ο ίδιος είχε μια καλή ευκαιρία χαμένη, ενώ στο 45’ ο Γιαννιώτας είχε καλό σουτ το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο. Κακοί οι Πειραιώτες στις επιστροφές, με τον Βούρο να τα πηγαίνει περίφημα ως δεξί μπακ και να απομακρύνει κινδύνους!
Κλείσιμο

Καπίνο, Ντομίνγκες, Πουλίδο, Μπέρτος, Γούτας, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Ρέτσος, Μανθάτης και Πάρντο η ενδεκάδα του Βίκτορ στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό να παίρνει από την αρχή το πάνω χέρι. 

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι, είχαν καλή κυκλοφορία και με τον Τσόρι ορεξάτο δημιούργησαν κινδύνους για την αντίπαλη εστία! Η κεφαλιά του Γούτα στο 58’ κατέληξε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τσόρι με υπέροχη προσπάθεια δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Μανιάτης πήρε τη θέση του Ζντιέλαρ κι έβαλε μεγαλύτερη δύναμη στο κέντρο. Μάλιστα, στο 77’ έχασε μεγάλο τετ α τετ για να ισοφαρίσει! 

Εξαιρετικός ο Μανθάτης και στο 80’ έβαλε τη σφραγίδα του! Ωραία προσπάθεια, πάσα στον Πουλίδο και ο Μεξικάνος με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 1-1! Πολύ καλός και ο Χουτεσιώτης, ο οποίος στο 84’ έσωσε την εστία του στο σουτ του Γκρούντλερ!
Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης