Euro 2016: Σοκ στο Βέλγιο με Βερτόχεν, αγωνία για Αζάρ

Euro 2016: Σοκ στο Βέλγιο με Βερτόχεν, αγωνία για Αζάρ

Ο έμπειρος αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και τέθηκε νοκ άουτ για τους επόμενους 4 μήνες – Ξέμειναν από αμυντικούς οι Βέλγοι εν όψει του προημιτελικού με την Ουαλία - Πρόβλημα και με τον Αζάρ ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στο μηρό είναι αμφίβολος!

Euro 2016: Σοκ στο Βέλγιο με Βερτόχεν, αγωνία για Αζάρ
Ο Κομπανί είναι στις κερκίδες καθότι τραυματίας εδώ και καιρό κι ο Βερμάλεν είναι τιμωρημένος από το προηγούμενο ματς με την Ουγγαρία. Έτσι ο Μαρκ Βίλμοτς υπολόγιζε να χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας στον αυριανό προημιτελικό με την Ουαλία τους Βερτόχεν, Ντεναγιέρ, ωστόσο πλέον οι πονοκέφαλοι του μεγάλωσαν καθώς ο Βερτόχεν τέθηκε νοκ άουτ με πρόβλημα στον αστράγαλο!

Ο έμπειρος αμυντικός της Τότεναμ τραυματίστηκε σοβαρά στην τελευταία προπόνηση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες

Δεδομένων και όλων των άλλων προβλημάτων που υπάρχουν, το πιο πιθανό δίδυμο που μπορεί να παρατάξει ο Βίλμοτς στο αυριανό ματς είναι αυτό των Ντεναγιέρ, Τζόρνταν Λουκάκου, εκτός κι αν ο Βέλγος τεχνικός αποφασίσει να μετακινήσει στο κέντρο της άμυνας κάποιων εκ των Βίτσελ, Φελαϊνί.
Κλείσιμο

Πρόβλημα και με Αζάρ!
Σα να μην έφταναν τα προβλήματα στην άμυνα, ο Μάρκ Βίλμοτς στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τους Ουαλούς αποκάλυψε ότι αμφίβολος είναι και ο Εντέν Αζάρ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηρό.

«Προσπαθούμε ώστε να είναι έτοιμος και να αγωνιστεί. Δεν μπορώ να σας δώσω το χρονικό διάστημα της επιστροφής του, ούτε μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι θα αγωνιστεί με την Ουαλία. Έχει ένα πρόβλημα στον μηρό του και ελπίζουμε ότι θα είναι εντάξει», ήταν τα λόγια του Βέλγου τεχνικού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης