Απαντάει στον Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης

Απαντάει στον Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης

Όσον αφορά τον «κοντό», ο Μάικ Τζέιμς είναι σταθερά ο εκλεκτός του Αργύρη Πεδουλάκη

Απαντάει στον Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης
Γύρω από τον Γιάννη Μπουρούση κινούνται τα πάντα αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό. 

Οι πράσινοι έχουν κάνει την επίσημη κρούση τους στον Έλληνα σέντερ κι όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, η απάντησή του αναμένεται μέσα στην Πέμπτη! 

Ουσιαστικά μέσα στις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε αν ο 33χρονος άσος (που οργίασε φέτος σε Ευρωλίγκα και ACB) θα ντυθεί στα πράσινα! Από το «ναι» ή το «όχι» κρίνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός και το πώς θα κινηθούν στη συνέχεια για ψηλό οι άνθρωποι του Εξάστερου. Δεδομένα πάντως θα αποκτηθεί «αθλητικός», ενώ αν ο Μπουρούσης απαντήσει θετικά, τότε λογικά δεν θα προχωρήσει η υπόθεση Βουγιούκα. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μπουρούσης σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA. Αυτός είναι ο «μεγάλος ανταγωνιστής» του Παναθηναϊκού, δεδομενου πως για την Ευρώπη δείχνει να έχει το πάνω χέρι, αφού καλύπτει τα αγωνιστικά και οικονομικά θέλω του παίκτη. Λίγες ώρες ακόμα υπομονή… 

Όσον αφορά τον «κοντό», ο Μάικ Τζέιμς είναι σταθερά ο εκλεκτός του Αργύρη Πεδουλάκη. Υπάρχει αισιοδοξία πως το deal θα επιτευχθεί το επόμενο διάστημα, με το τριφύλλι να 'χει προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου στο 1 εκατ. ευρω.
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης