«We Love Basket»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament»!

«We Love Basket»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament»!

Νέο ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερες από 300 ομάδες και 1.240 αθλητές – Για πρώτη φορά έλαβαν μέρος και τα Special Olympics 

«We Love Basket»:  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament»!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» που διοργάνωσαν τα κανάλια Novasports υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA). Περισσότερες από 300 ομάδες και 1.240 αθλητές, που αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχών, έδωσαν το παρών στους αγώνες που διεξήχθησαν, στα 6 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, το τριήμερο Παρασκευή 24 Ιουνίου – Κυριακή 26 Ιουνίου.

 

Κλείσιμο

Με κεντρικό σύνθημα «We Love Basket», οι αθλητές πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με τρίποντα, καρφώματα, κοψίματα, στους φιλάθλους που κατέκλυσαν τις κερκίδες, ενώ παράλληλα πολλοί τυχεροί θεατές κέρδισαν πλούσια δώρα, όπως συνδρομή Nova, μπάλες μπάσκετ, κ.α. Παράλληλα, στη διάρκεια των διαλλειμάτων το δικό σου σόου έδωσαν οι μαζορέτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Greek Drops. Με την παρουσία τους τίμησαν το «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» o άσος του Παναθηναϊκού Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο άσος της AEK Δημήτρης Μαυροειδής, το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο προπονητής της Εθνικής Κατάρ, Βασίλης Φραγκιάς, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ανδρέας Παπαντωνίου, και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ. Στο τουρνουά φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά και αθλητές των Special Olympics Hellas από τα Προπονητικά Προγράμματα του Ν. Αττικής, αποδεικνύοντας έμπρακτα μέσα από τη συμμετοχή τους ότι ο αθλητισμός ενώνει. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Αχιλλέα, νικώντας στον τελικό το Θησέα με σκορ 5-4.

 


H Nova Team κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά στην κατηγορία +18 νικώντας στον τελικό τους Κλαρινογαμπρούς με 15-12. Τη Nova Team συγκρότησαν οι δημοσιογράφοι των καναλιών  Novasports, Νικήτας Αυγουλής, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο σέντερ της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Καρασταμάτης. Στις υπόλοιπες κατηγορίες στα αγόρια έως 18 ετών πήραν το τρόπαιο οι Παστουρμάδες, επικρατώντας στον τελικό με 10-7 της Run and Gun. Στα αγόρια U15 αναδείχτηκαν νικητές οι Sharks επικρατώντας με σκορ 10-8 στον τελικό απέναντι στους 3 Stars. Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών πήρε το χρυσό μετάλλιο η ομάδα Όπως στις ταινίες. Στον τελικό επιβλήθηκε 11-5 της Τετράδας Περιστερίου. Στα αγόρια U13 κυριάρχησαν οι Bac Hoors, που στον τελικό λύγισαν με 6-4 τους Dukes. Στα κορίτσια U13 πήραν τον τίτλο τα Κρονάκια νικώντας στον τελικό 8-4 τις Warriors Γέρακα. Στα κορίτσια U11 κατέκτησαν την πρωτιά οι Ανταίος Stars, με νίκη 5-2 στον τελικό κόντρα στους The Winners, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών o Dratsa Legend, επιβλήθηκαν με σκορ 12-11 των Warriors Καισαριανής. Στην κατηγορία U11 Rookies Mixed πρώτευσε η Squadra Azzura επικρατώντας 13-3 της Φιλοθέης Junior.

 

Επίσης, στο «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» φιλοξενήθηκε και ο τελικός του «3Χ3 Urban Legends», που είναι προκριματική διοργάνωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3 (3Χ3 World Tour) της FIBA. Στον τελικό συμμετείχαν 7 ελληνικές ομάδες και 5 ομάδες από το εξωτερικό (Σλοβενία, Πολωνία, Ρουμανία, Γερμανία & Τουρκία). Η νικήτρια ομάδα «Ljublana» επιβλήθηκε στον τελικό με σκορ 18-15 της ομάδας Poland και θα εκπροσωπήσει το 3x3 Urban Legends στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3.

 

Η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και εντάσσεται στο πρόγραμμα Δράσης Κοινωνικής Ευθύνης της Nova και ειδικότερα στον πυλώνα που αφορά τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, φέρει το όνομα του Φίλιππου Συρίγου, του ανθρώπου, που πρωτοστάτησε επί 15 χρόνια στα κανάλια Novasports και ήταν η «φωνή» που έβαλε το ελληνικό μπάσκετ σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια.

 

Αναλυτικά οι νικητές στις κατηγορίες και οι απονεμητές των βραβευθέντων έχουν ως εξής: 

U11: Squadra Azzura – Την απονομή έκανε ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, κ. Βλάντο Γιάνκοβιτς

WU11: Ανταίος Stars – Την απονομή έκανε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, κ. Ανδρέας Παπαντωνίου

U11: Dratsa Legend – Την απονομή έκανε ο προπονητής της Εθνικής Κατάρ, κ. Βασίλης Φραγκιάς

WU13: Κρονάκια – Την απονομή έκανε ο Advertising and Media Manager της Forthnet, κ. Δημήτρης Βάγιας

U13: Bac Hoors – Την απονομή έκανε ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, κ. Γιαννούλης Λαρεντζάκης

WU15: Όπως στις ταινίες – Την απονομή έκανε ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, κ. Δημήτρης Μαυροειδής

U15: Sharks – Την απονομή έκανε ο νικητής και MVP των δύο προηγούμενων τουρνουά, κ. Αντρέας Αρτουσένκο

U18: Παστουρμάδες – Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, κ. Παντελής Ξυριδάκης

+18 Men: Nova Team – Την απονομή έκανε ο Retail Marketing Director της Forthnet, κ. Διονύσης Τσίτος

3x3 Urban Legends: Ljublana – Την απονομή έκανε ο Γενικός Διευθυντής 3x3 Urban Legends,  κ. Αιμίλιος Σαμπάνης

Special Olympics: Αχιλλέας – Την απονομή έκανε ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports, κ. Γιώργος Συρίγος

Βραβείο προσφοράς Special Olympics – Την απονομή έκανε η Novasports Marketing Communications Manager, κα. Φωτεινή Μοσχούλη

 

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ από το «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/35074/3o-novasports-3x3-filippos-surigos-tournament

 

Απολαύστε στιγμές  από το 3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament

Δείτε τις photos των φίλων του 3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament σε μοναδικά καρφώματα

Μάθετε περισσότερα για το τουρνουά στο www.facebook.com/events/139921969747562/ και στο www.novasports.gr/3X3

Δείτε στιγμιότυπα του τουρνουά και δηλώσεις πρωταγωνιστών στοwww.novasports.gr/WebTV

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebookwww.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη και μοναδικό περιεχόμενο από διάφορα αθλήματα και τουρνουά.

 

 

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης