Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: Υποσχέσεις για πολλά γκολ και ακόμη περισσότερα κέρδη…

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: Υποσχέσεις για πολλά γκολ και ακόμη περισσότερα κέρδη…

Ο αγώνας του EURO 2016 ανάμεσα στην Πολωνία και την Πορτογαλία, αλλά και οι προκριματικοί αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να κρύβουν σημαντικά κέρδη για τους τολμηρούς και όχι μόνο. Απαραίτητη προϋπόθεση η… σωστή μελέτη.

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: Υποσχέσεις για πολλά γκολ και ακόμη περισσότερα κέρδη…
Πολωνία - Πορτογαλία: Ματς στη φάση των «8»  EURO 2016. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν το περασμένο Σάββατο, άρα δεν πλεονεκτεί καμία με παραπάνω ημέρες ξεκούρασης. Επίσης, είναι και οι δυο εξαντλημένες, αφού έπαιξαν παρατάσεις για να προκριθούν. Στον όμιλο οι Πολωνοί νίκησαν 1-0 τη Β. Ιρλανδία, έφεραν 0-0 με τη Γερμανία και στο τρίτο ματς, νίκησαν 1-0 την Ουκρανία. Στη φάση των «16» κέρδισαν στα πέναλτι τους Ελβετούς, αφού και στην παράταση το ματς έληξε 1-1. Έχουν την καλύτερη άμυνα του τουρνουά, μετά τους Γερμανούς. Έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ, αυτό από την Ελβετία.. Η Πορτογαλία έπαθε αφλογιστία στα δυο πρώτα ματς του ομίλου, αφού δημιούργησε 20 ευκαιρίες για γκολ και δεν έβαλε ούτε μία, έχασε και πέναλτι ο Ρονάλντο με την Αυστρία στο 0-0, ενώ στο πρώτο ματς είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με την Ισλανδία. Στο τρίτο ματς, ωστόσο, που έπρεπε να νικήσει, έφερε 3-3 με την Ουγγαρία.  Κόντρα στην Κροατία έδωσε εξετάσεις κανονικές και κατάφερε να νικήσει 1-0 με γκολ του Κουαρέσμα στο 117. Η λογική λέει ότι επειδή οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες στο τουρνουά, το ματς ξεκινάει από ισοπαλία και είναι under.


Φλόρα Ταλίν – Λίνκολν:
Είναι ματς προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φλόρα Ταλίν κατέκτησε τον τίτλο στην Εσθονία και η Λίνκολν είναι ομάδα του Γιβραλτάρ. Στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ η Ταλίν είναι Νο 338 και η Λίνκολν Νο 451. Το πρωτάθλημα των Εσθονών είναι σε εξέλιξη και του Γιβραλτάρ τελείωσε πριν από 15 ημέρες. Η λογική λέει ότι το ματς είναι άσος, να μπουν περισσότερα από τρία γκολ από τους Εσθονούς και να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

Κλείσιμο
Καπάζ – Ντάτσια Τσισινάου: Ματς για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Καπάζ είναι ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και Νο 404 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Η Ντάτσια από τη Μολδαβία είναι στο Νο 287. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 5η θέση της βαθμολογίας και οικονομικά στέκονται καλά. Οι Μολδαβοί είναι ένα φτωχό σωματείο, αλλά με περισσότερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την Καπάζ. Η λογική λέει άσος.

Παρτιζάν Τιράνων – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Προκριματικός του Γιουρόπα Λιγκ. Στο Νο 376 της ειδικής βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ βρίσκουμε τους γηπεδούχους Αλβανούς και τους Σλοβάκους στο Νο 177. Η Παρτιζάν τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, όπως και η Σλόβαν. Στην Παρτιζάν ανέλαβε προπονητής ο γενικός διευθυντής Τομάρι. Τη Σλόβαν προπονεί ο Κύπριος και άλλοτε παίκτης του ΟΦΗ Νίκι Παπαβασιλειου. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, η λογική λέει ότι το ματς είναι διπλό.

Βαλέτα – Τόρσαβν Β36: Προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην μαλτέζικη Βαλέτα, Νο 275 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και την Τόρσαβν από τα Νησιά Φερόες, Νο 425. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και η Βαλέτα θα νικήσει, έστω κι αν το ματς γίνεται στο γήπεδο της Χιμπέρνιανς. Η λογική λέει ότι μπαίνουν περισσότερα από τρία γκολ και είναι no goal.

Νιού Σεντς – Τρε Πένε: Προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην ουαλική Νιού Σεντς, Νο 250 και την Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο, Νο 408 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Βλέποντας την εθνική τους να εντυπωσιάζει στο EURO 2016, οι Ουαλοί θα παίξουν και με παραπάνω κίνητρο να νικήσουν και θα το κάνουν. Η Τρε Πένε τα πήγε καλά στο πρωτάθλημά της, αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Η λoγική λέει ότι μπαίνουν περισσότερα από τρία γκολ και είναι no goal.

Σεντ Πάτρικς – Ζενές Ες: Προκριματικός γύρος στο Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στην Ιρλανδική Σεντ Πάτρικς, Νο 291 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και την Ζενές Ες από το Λουξεμβούργο, Νο 349. Το πρωτάθλημα στην Ιρλανδία είναι σε εξέλιξη, η Σεντ δεν ξεκίνησε καλά, αλλά υπερέχει σε δυναμικότητα έναντι της Ζενές, η οποία, πάντως είναι η μοναδική ομάδα της χώρας που έχει προκριθεί σε αγώνα καλοκαιριού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική λέει ότι το ματς είναι άσος, over και αμφίσκορο.

Τέουτα Ντούρες – Καϊράτ Αλμάτι: Προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη γηπεδούχο αλβανική Τέουτα και την φιλοξενούμενη από το Καζακστάν. Στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ η Τέουτα είναι Νο 402 και η Αλμάτι Νο 274. Είναι πιο γνωστή στην Ευρώπη η ομάδα του Καζακστάν. Η Τέουτα είναι μία νοικοκυρεμένη ομάδα που έχει πάντα στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Η Αλμάτι όμως είναι πλούσια ομάδα με παίκτες όπως ο Αρσάβιν, ο Τίμοτσουκ, Σίτο Ριέρα, Σοάρεζ. Κι επειδή το πρωτάθλημά της είναι σε εξέλιξη, έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα. Η λογική λέει ότι το ματς είναι διπλό.
Κόνγκσβιγκερ – Μπρίνε: Επιλέξαμε αυτό το παιχνίδι από τη Β΄ κατηγορία της Νορβηγίας, γιατί μπορεί να πάρουμε καλά λεφτά. Μπορεί η γηπεδούχος να είναι καλύτερη σαν ομάδα, αλλά και οι δυο είναι στα πολύ κάτω τους αυτή την εποχή. Η Κόνγκσβιγκερ έκανε δυο κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα, θα μπορούσε μάλιστα, στην τελευταία αγωνιστική να χάσει με περισσότερο από το 2-1 στο εκτός έδρας ματς με την Μιοντάλεν. Η Μπρίνε γνώρισε 3η διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά 4-0 εκτός έδρας από τη Λέβαγκερ, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες. Τόσο η ισοπαλία, όσο και το διπλό, πληρώνουν καλά λεφτά και μπορούμε να τα προτιμήσουμε. 

Ακτόμπε – ΜΤΚ Βουδαπέστης:
Προκριματικός του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στην Ακτόμπε από το Καζακστάν, Νο 189 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και την ΜΤΚ που τη βρίσκουμε στο Νο 378. Η Ακτόμπε, όπως και όλες οι ομάδες από το Καζακστάν έχει πολύ χρήμα. Αγωνιστικά, όμως, δεν τα πάει καλά, έχει πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες στα επτά τελευταία ματς. Η ΜΤΚ όμως, τώρα αρχίζει την προετοιμασία, έχει δώσει μόνο φιλικά, όπου σημείωσε τρείς νίκες και μία ισοπαλία. Η λογική λέει άσος, αλλά μπορούμε να ρισκάρουμε την ισοπαλία που πληρώνει καλά. 

Ντίλα Γκόρι – Σιράκ: Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι στον προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στην Ντίλα από τη Γεωργία, Νο 272 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και την Σιράκ από την Αρμενία, Νο 386. Μόλις 200 χιλιόμετρα απέχουν οι δυο πόλεις. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο Γεωργιανούς στην σύνθεσή τους, οι Αρμένιοι πολλούς ξένους, μέχρι και έναν… Αμερικανό, τον Αρεόλα, ο οποίος, όμως, είναι τραυματίας και δεν θα παίξει. Η λογική λέει ότι θα «μιλήσει» η έδρα, αλλά δεν είναι κακό να ποντάρουμε και στην ισοπαλία, επειδή είναι ανέτοιμες και οι δυο.

Μπόκελτζ Κότορ – Βοϊβοντίνα: Προκριματικός στο Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην Μπόκλετζ από το Μαυροβούνιο, Νο 425 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και την ιστορική Βοϊβοντίνα από τη Σερβία, Νο 171. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας υπέρ της Βοϊβοντίνα, η οποία πέρυσι έφτασε ένα βήμα από τους ομίλους, όταν απέκλεισε την Σαμπντόρια, αλλά υπέκυψε τελικά στην Βικτόρια Πλζεν. Η λογική λέει διπλό, over, no goal.

Σλόμποντα Τούζλα – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Προκριματικός του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στην Τούζλα από τη Βοσνία, Νο 403 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και την Μπεϊτάρ από το Ισραήλ, Νο 311. Η γηπεδούχος, την τελευταία φορά που έπαιξε στην Ευρώπη ήταν το μακρινό 1977. Η Μπεϊτάρ έχει πιο συχνές παρουσίες. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε να ρισκάρουμε το διπλό, αλλά και γιατί οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες.

Μπάναντς – Ομόνοια Λευκωσίας: Η Μπάνατς είναι ομάδα της Αρμενίας και Νο 396 στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και η κυπριακή ομάδα είναι στο Νο 182. Η Μπάναντς μπήκε από το κύπελλο στο Γιουρόπα Λιγκ, νίκησε 2-0 τη Μίκα στον τελικό. Σε 22 ευρωπαϊκές παρουσίες οι Αρμένοι έχουν 15 ήττες, τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Ομόνοια μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά είναι σαφώς ανώτερη και καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Η λογική λέει διπλό και over.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης