Θέλει Πιάτι ο Βίκτορ - «Πρώτα του τερματοφύλακα», λένε στον Ολυμπιακό

Θέλει Πιάτι ο Βίκτορ - «Πρώτα του τερματοφύλακα», λένε στον Ολυμπιακό

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Πιάτι για τον Ολυμπιακό, αφού από την Ισπανία προκύπτει ότι ο Βίκτορ θέλει τον Αργεντινό άσο

Θέλει Πιάτι ο Βίκτορ - «Πρώτα του τερματοφύλακα», λένε στον Ολυμπιακό
Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού παραμένει το όνομα του Πάμπλο Πιάτι, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας το σημερινό δημοσίευμα του «Γαύρου». 

Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος, μετά την πρόσληψη του Βίκτορ από τους πρωταθλητές Ελλάδας αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό εξτρέμ της Βαλένθια. 

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Ισπανός τεχνικός θέλει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στις «νυχτερίδες». 

Κλείσιμο
Προτεραιότητα όμως για τους Πειραιώτες έχει η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ύστερα από την πώληση του Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ. 

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις του Βιθέντε Γκουάιτα και του Αντρές Φερνάντες, με τον τελευταίο να απασχολεί «ζεστά» και τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στη σχετική λίστα υπάρχουν επίσης τα ονόματα του Τιτόν της Στουτγκάρδης, του Σεφτσένκο της Σαχτάρ, του Μπερίσα της Λάτσιο των Οτσόα και Ίζακσον. 

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, μέχρι χθες το βράδυ ο ισπανικός Τύπος θεωρούσε σίγουρη τη μεταγραφή του 31χρονου αριστερού μπακ στους «ερυθρόλευκυος», αν και οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως η Λα Κορούνια έκανε πρόταση στον παίκτη.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης