Διαφορά με Φλέτσερ, επιμένει η ΑΕΚ

Διαφορά με Φλέτσερ, επιμένει η ΑΕΚ

Σημαντική οικονομική διαφορά παρατηρήθηκε μετά την πρώτη κρούση της ΑΕΚ στον Στίβεν Φλέτσερ, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη

Διαφορά με Φλέτσερ, επιμένει η ΑΕΚ
Λίγες μέρες απέμειναν για την αναχώρηση της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και αρκετά «μέτωπα» στα μεταγραφικά παραμένουν ανοιχτά. 

Η «Ένωση» έβαλε μπρος για να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απόκτηση επιθετικού, που αποτελεί προτεραιότητα. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», υπήρξε επαφή με τον Στίβεν Φλέτσερ, που μένει ελεύθερος, ωστόσο διαπιστώθηκε πως υπάρχει οικονομική διαφορά. Πάντως επειδή ούτε η ΑΕΚ έκανε την καλύτερη πρόταση που θα μπορούσε (βάσει προϋπολογισμού) αλλά ούτε και η πλευρά του Σκωτσέζου φορ παρουσιάστηκε αρνητική, το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη. Το ενδιαφέρον που υπάρχει από Premier League και Σκωτία, ωστόσο, δυσχεραίνει το έργο των «κιτρινόμαυρων» που κοιτάζουν και αλλού. 

Από εκεί και πέρα, μια πρώτη επαφή, διερευνητικού χαρακτήρα, έγινε με τον Άλβαρο Βάσκεθ, που προτάθηκε και αρέσει. Ακόμη δεν είναι σαφές αν ο 25χρονος φορ είναι ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Χετάφε. Φυσικά πάντα στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ, που είναι σίγουρα ελεύθερος. Σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία με τον Πανιώνιο για να αποκτηθεί άμεσα ο Τάσος Μπακασέτας, που μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2017. 

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά στην προσθήκη μέσου, πρόθεση είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα του Γκόικο Κάτσαρ. Ο 29χρονος Σέρβος μέσος είναι ελεύθερος και στόχος της «Ένωσης» είναι να διαλευκανθεί το τοπίο γύρω από την απόκτησή του άμεσα. Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει η ΑΕΚ με τις δεδομένες απαιτήσεις της Ανόρθωσης (600.000 ευρώ). 

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Κωνσταντίνο Μανωλά, για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Λεβαδειακό που τον δεσμεύει για άλλα δύο χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης