Η Ελλάδα προκρίθηκε στο Final 4 του World League με ένα... μαγικό συνδυασμό αποτελεσμάτων!

Η Ελλάδα προκρίθηκε στο Final 4 του World League με ένα... μαγικό συνδυασμό αποτελεσμάτων!

Μετά την χθεσινή ήττα από το Κατάρ η Ελλάδα κινδύνευε ακόμη και με υποβιβασμό από το World League, αλλά μέσα σε λίγες ώρες ήρθε το... τριπλό τζακ ποτ και προκρίθηκε στο Final 4 – Το αποτέλεσμα του βραδινού αγώνα με την Σλοβενία (21:00, ΕΡΤ2, OTESport7HD) θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό

Η Ελλάδα προκρίθηκε στο Final 4 του World League με ένα... μαγικό συνδυασμό αποτελεσμάτων!
Τόση μαζεμένη τύχη είχε χρόνια να απολαύσει η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών, η οποία από την αγωνία του υποβιβασμού στο European League πανηγυρίζει την πρόκριση της στο Final 4 του World League!

Μετά την ήττα από το Κατάρ η Ελλάδα ένιωθε καυτή την ανάσα των Μαυροβούνιο, Βενεζουέλα, Ισπανία, αλλά και της Κινεζικής Ταϊπέι που απειλούσαν να μας αφήσουν εκτός Final 4 αλλά και εκτός διοργάνωσης γενικότερα (υποβιβάζεται στο European League η τελευταία Ευρωπαϊκή ομάδα της βαθμολογίας), ωστόσο από τα ξημερώματα άρχισαν να έρχονται το ένα δώρο πίσω από το άλλο.

Αρχικά το Μαυροβούνιο έχασε από την Τυνησία (παρόλο που βρέθηκε να προηγείται με 2-0 σετ), αλλά αυτό δεν αρκούσε καθώς έπρεπε να χάσει και η Ισπανία από την Γερμανία.

Κλείσιμο
Κάτι που συνέβη με τα «πάντσερ» να κάνουν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση επικρατώντας με 3-1 και στέλνοντας τους Ισπανούς στην τελευταία Ευρωπαϊκή θέση!

Η τελευταία απειλή πλέον ήταν η Κινεζική Ταϊπέι, καθώς θέλαμε να χάσει ένα σετ στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν. Κι αυτή μας η επιθυμία υλοποιήθηκε καθώς η Ταϊπέι έχασε το πρώτο σετ κι έτσι η Εθνική ανδρών είναι οριστικά στο φάιναλ φορ της Φρανκφούρτης (1 και 2 Ιουλίου) κι απλά απομένει να μάθουμε τον αντίπαλο μας στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Σλοβενία (21:00, ΕΡΤ2, OTESport7HD) καθώς αν κερδίσουμε θα τους αντιμετωπίσουμε ξανά επί Γερμανικού εδάφους, ενώ αν ηττηθούμε και η Βενεζουέλα κερδίσει την Τυνησία, τότε θα αντιμετωπίσουμε την Γερμανία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης