Σάντος: «Πίστευα μέσα μου πως θα τα καταφέρουμε»

Σάντος: «Πίστευα μέσα μου πως θα τα καταφέρουμε»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Euro εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, που τόνισε μέχρι και το φινάλε πως η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.  

Σάντος: «Πίστευα μέσα μου πως θα τα καταφέρουμε»
Την απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος μετά την δραματική πρόκριση των Πορτογάλων απέναντι στην Κροατία, τονίζοντας πως πίστευε μέσα του στην πρόκριση, ακόμα και όταν η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη χαρά που δώσαμε σε όλους τους Πορτογάλους και στις οικογένειες μας. Τα παιδιά μου βρέθηκαν στις εξέδρες και έκλαιγαν μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν ένα ισορροπημένο και απαιτητικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Φανήκαμε πιο ψύχραιμοι σε κρίσιμες στιγμές του ματς και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω πως μας άξιζε. Πιστεύω βαθιά στις ικανότητες αυτής της ομάδας. Λάβαμε το μήνυμα από τις προηγούμενες εμφανίσεις μας και νομίζω πως σήμερα οι παίκτες μου έκαναν ένα καλό ματς. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε Πίστευα μέσα μου πως θα τα καταφέρουμε»
, ανέφερε ο 61χρονος τεχνικός στις δηλώσεις του.

Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης