«Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Σοσιεδάδ για Ντε Λα Μπέγια»

«Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Σοσιεδάδ για Ντε Λα Μπέγια»

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του αριστερού μπακ της Σοσιεδάδ Αλμπέρτο Ντελα Μπέγια φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός

«Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Σοσιεδάδ για Ντε Λα Μπέγια»
Ο Μαζουακού παραμένει σε καθεστώς αποχώρησης από τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πιθανές λύσεις για την αντικατάστασή του, με τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια να είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν πολύ έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 31χρονος παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ βρισκόταν και στη λίστα του Μάρκο Σίλβα για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο, ωστόσο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βίκτορ Σάντσες μετατράπηκε σε φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα όπως αναφέρει η «Goal», οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει με την ισπανική ομάδα για την μεταγραφή του Ντε Λα Μπέγια έναντι 1 εκατ. ευρώ, ενώ σε ότι αφορά στην συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν.

Κλείσιμο
Αργά το βράδυ της Παρασκευής (24/6) οι Ισπανοί ανέφεραν πως ο Ντε Λα Μπέγια θα βρίσκεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (27/6), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 1+1 χρόνια και θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της ομάδας στο
Λάνγκενφελντ.

Πηγή: gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης