Euro 2016: Τα δύο... υπερόπλα των Αλβανών στις εξέδρες!

Euro 2016: Τα δύο... υπερόπλα των Αλβανών στις εξέδρες!

Νικητές στο γήπεδο οι Γάλλοι, αλλά στην εξέδρα οι δύο δεσποινίδες κόντεψαν να πάρουν μόνες τους τη μάχη - Ευχές από όλους να... συνεχίσει η Αλβανία στην επόμενη φάση  

 Euro 2016: Τα δύο... υπερόπλα των Αλβανών στις εξέδρες!
Οι Γάλλοι ως διοργανωτές ήταν αυτοί που κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας στο χθεσινό παιχνίδι της Γαλλίας με την Αλβανία στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας, όμως και οι γείτονές μας είχαν αξιοσημείωτη παρουσία.

Θα λέγαμε μάλιστα ότι επιστρατεύοντας δύο... φονικά όπλα, πήραν με το μέρος τους ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού.

Οι δύο Αλβανίδες κέρδισαν την εξέδρα του Βελοντρόμ και όλα τα φώτα έπεσαν πάνω τους. Κρίμα που στο τέλος δεν έφυγαν χαμογελαστές από το γήπεδο. 

Κλείσιμο
Είμαστε βέβαιοι όμως ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα παρακαλούν να περάσει η Αλβανία στην επόμενη φάση για να συνεχίσουν να θαυμάζουν τα κάλλη τους στις εξέδρες...



Εντυπωσιακή η κυρία Παγέτ
Και από την άλλη πλευρά όμως υπήρχε σοβαρός συναγωνισμός, καθώς η κυρία Παγέτ εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Η σύζυγος του άσου των τρικολόρ πήρε τον γιο της και πήγε να συμπαρασταθεί στο έτερον ήμισυ της, ενώ κρίνοντας από το αποτέλεσμα είναι γουρλού!

Τα βλέμματα φυσιολογικά έπεσαν και πάνω στη... μαμά, η οποία είδε τον σύντροφό της να επαναλαμβάνει το επίτευγμα της πρεμιέρας κόντρα στη Ρουμανία, σε βάρος της οποίας πέτυχε το νικητήριο γκολ των τρικολόρ. Βέβαια, απέναντι στην Αλβανία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Δείτε την κυρία Παγέτ και σε παλαιότερες εμφανίσεις της...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης