Νοκ άουτ ο Νίνης, στην Παιανία ο Πατέρας

Νοκ άουτ ο Νίνης, στην Παιανία ο Πατέρας

Εκτός μάχης τέθηκε ο Σωτήρης Νίνης από το κυριακάτικο  ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης  Βικελίδης». Ο 19χρονος άσος ξεκίνησε το πρόγραμμα, αλλά κατά τη διάρκεια του  οικογενειακού «διπλού» εγκατέλειψε  με ενοχλήσεις στο στομάχι, αλλά και στη γάμπα...

Νοκ άουτ ο  Νίνης, στην Παιανία ο Πατέρας
Εκτός μάχης τέθηκε ο Σωτήρης Νίνης από το κυριακάτικο  ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης  Βικελίδης». Ο 19χρονος άσος ξεκίνησε το πρόγραμμα, αλλά κατά τη διάρκεια του  οικογενειακού «διπλού» εγκατέλειψε  με ενοχλήσεις στο στομάχι, αλλά και στη γάμπα.

 Στον αντίποδα, ο Σεμπαστιάν Λέτο πήρε και πάλι μέρος σε φουλ ένταση και θα είναι  κανονικά στην αποστολή των «πρασίνων». Πάντως, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  φέρεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Αργεντινού.
«Θέλω να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να μην αφήνουμε κενούς χώρους. Το κέντρο θα είναι το κλειδί» επισήμανε ο Νιόπλιας στη σημερινή μίνι-ομιλία του προς τους παίκτες, ζητώντας συγκέντρωση στο 100%.

 Το παρών στην Παιανία έδωσε και ο Νικόλας Πατέρας που δεν πτοήθηκε από την κακοκαιρία και παρακολούθησε την προπόνηση, θέλοντας να δείξει στους παίκτες ότι είναι στο πλευρό τους. Παράλληλα, είχε σύντομη συνομιλία με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κώστα Αντωνίου, προφανώς για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση της ομάδας.

 Στα μεταγραφικά, η στασιμότητα... χάλασε απλώς και  μόνο από την κατηγορηματική διάψευση των «πράσινων» στις πληροφορίες  ότι κινούνται για την απόκτηση του Στάθη Ταυλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης