Στη λίστα με τους κορυφαίους προπονητές ο Ότο!

Στη λίστα με τους κορυφαίους προπονητές ο Ότο!

Στη λίστα με τους πενήντα σημαντικότερους προπονητές της τελευταίας 50ετίας συμπεριλήφθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ, στο επετειακό τεύχος του περιοδικού «World Soccer». Το παγκοσμίου φήμης περιοδικό, που λειτουργεί από το 1960, φιλοξένησε και παλαιότερες δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας μας...

Εθνική Ελλάδος: Στο Top 10 των πιο... αντιπαθητικών ομάδων!
Στη λίστα με τους πενήντα σημαντικότερους προπονητές της τελευταίας 50ετίας συμπεριλήφθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ, στο επετειακό τεύχος του περιοδικού «World Soccer». Το παγκοσμίου φήμης περιοδικό, που λειτουργεί από το 1960, φιλοξένησε και παλαιότερες δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας μας. «Δεν υπάρχουν νέοι και παλιοί προπονητές αλλά αποτυχημένοι και επιτυχημένοι», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού.  
Το αγγλικό περιοδικό χαρακτήρισε τον Ρεχάγκελ ως τον «αρχιτέκτονα» της μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004, καθώς επίσης ανέφερε ότι ο «Ρεχακλής» κάθισε στον πάγκο της Βέρντερ Βρέμης για 14 χρόνια, γνωρίζοντας τεράστιες επιτυχίες.  
Αξίζει να αναφερθεί ότι στη σχετική λίστα με τους σημαντικότερους τεχνικούς, ο Ρεχάγκελ βρέθηκε ανάμεσα σε ονόματα όπως των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Σερ Ματ Μπάσμπι, Τζιοβάνι Τραπατόνι, Μπόμπ Πέισλι, Ελένιο Χερέρα, Βαλερί Λομπανόφσκι, Αρίγκο Σάκι, Ζοσέ Μουρίνιο, Ρίνους Μίχελς, Μπράιαν Κλάαφ, Μπιλ Σάνκλι και Ερνστ Χάπελ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης