Γκαλέτι: «Μην ανησυχείτε, είμαι καλά!»

Γκαλέτι: «Μην ανησυχείτε, είμαι καλά!»

Χαμογελαστός  και καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κατά την έξοδό του από το Ιατρικό Κέντρο, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής...

Γκαλέτι: «Μην ανησυχείτε, είμαι καλά!»
Χαμογελαστός  και καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κατά την έξοδό του από το Ιατρικό Κέντρο, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.

 «Μην ανησυχείτε, είμαι καλά. Για ένα μήνα θα συνεχίσω τη φαρμακευτική αγωγή», τόνισε ο Αργεντινός και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να λείπω από τις εκδηλώσεις της ομάδας. Θα πηγαίνω στις προπονήσεις, ενώ την Κυριακή θα πάω στο γήπεδο για να δω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

 Ο Γκαλέτι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά τη βιοψία που έκανε στο νεφρό  του για να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Ο ίδιος εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος και σε πολύ καλή ψυχολογία για  την πορεία της αποθεραπείας του.

 Ο παίκτης ξεκίνησε από την Πέμπτη φαρμακευτική αγωγή, την οποία και θα ακολουθήσει για περίπου 20-25 ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα της βιοψίας έδειξαν ότι υπάρχει λοίμωξη στα νεφρά του, που αρχικά θα αντιμετωπιστεί με τη φαρμακευτική αγωγή, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ανατραπεί η κατάσταση.

 Τα αποτελέσματα της βιοψίας δεν δημοσιοποιήθηκαν τελικά, ύστερα από επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Έγκυρες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο Γκαλέτι πάσχει από νεφροπάθεια IgA, που είναι η πιο συχνή ανά τον κόσμο νεφρική λοίμωξη. Η πορεία της θεραπείας εξαρτάται συχνά από την κράση και την αντίδραση του οργανισμού και συχνά ξεπερνιέται με φαρμακευτική αγωγή. Στις χειρότερες δε των περιπτώσεων μπορεί να οδηγήσει σε αιμοκάθαρση και μεταμόσχευση νεφρού. Πάντως, στην περίπτωση του Γκαλέτι οι γιατροί είναι πάντα αισιόδοξοι, έστω και συγκρατημένα, θεωρώντας ότι ο ο οργανισμός του θα αντεπεξέλθει στη θεραπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης