Το Σάββατο στου Ρέντη ο Κόκκαλης

Το Σάββατο στου Ρέντη ο Κόκκαλης

Το Σάββατο  αναμένεται τελικά να πάει στου Ρέντη  ο Σωκράτης Κόκκαλης και να τα... ψάλλει ένα χεράκι στους

  Το Σάββατο  στου Ρέντη ο Κόκκαλης
Το Σάββατο  αναμένεται τελικά να πάει στου Ρέντη  ο Σωκράτης Κόκκαλης και να τα... ψάλλει ένα χεράκι στους παίκτες του  Ολυμπιακού. Ο «ερυθρόλευκος» πρόεδρος δεν θεωρεί ότι μοναδικός υπεύθυνος  για την κατρακύλα των τελευταίων αγωνιστικών είναι ο Ζίκο και γι’ αυτό σκοπεύει να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών τους.

 Παράλληλα, είναι  αυτονόητο ότι θα ζητήσει -ή μάλλον θα απαιτήσει- τη νίκη στο ντέρμπι  με τον ΠΑΟΚ. Και φυσικά θα τους τονίσει  ότι ο ίδιος δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και το ίδιο θέλει κι απ’ αυτούς.

 
 Στην  20άδα ο Ντάτολο
Κλείσιμο

 
 Στην προπόνηση  της Παρασκευής (22/1), ο Μήτρογλου  ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε  ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Και οι δύο τέθηκαν εκτός εικοσάδας, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Ντουντού, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Χέσους Ντάτολο. Είναι αβέβαιο, πάντως, αν οι δύο τελευταίο είναι στα σχέδια του Πάντοβιτς για την αρχική ενδεκάδα.

 Αναλυτικά στην 20άδα που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνονται οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Ντιόγο, Ντάρμπισαϊρ και Λούα Λούα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης