Με κορυφαίο τον... Νόιερ (!) έφτασε η Γερμανία στο 2-0 επί της Ουκρανίας

Με κορυφαίο τον... Νόιερ (!) έφτασε η Γερμανία στο 2-0 επί της Ουκρανίας

Οι αξιόμαχοι Ουκρανοί βρήκαν... τείχος μπροστά τους και τα «πάντσερ»... καθάρισαν με Μουστάφι στο 19' και Σβαϊνστάιγκερ στο 93'

Με κορυφαίο τον... Νόιερ (!) έφτασε η Γερμανία στο 2-0 επί της Ουκρανίας
Τα προβλήματα στην άμυνα ήταν γνωστά για την παγκόσμια πρωταθλήτρια. Όταν, όμως, έχεις στο τέρμα τον Νόιερ, μάλλον δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Ο Μουστάφι πέτυχε το πρώτο του γκολ, ο Σβαϊνστάιγκερ έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει, μπαίνοντας ως αλλαγή, σε Euro μετά τον Μπίρχοφ το 1996 και η Γερμανία ξεκίνησε με το δεξί, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της αξιόμαχης Ουκρανίας, που έχασε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Χαρακτηριστικά, το γκολ που έχασε η Ουκρανία στο 37'... δεν χάνεται με τίποτα. Από το γύρισμα του Κονοπλιάνκα η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα και ο Μποάτενγκ με διπλή προσπάθεια έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Κλείσιμο
Το σκορ στο πρώτο παιχνίδι δύο ομάδων στον 4ο όμιλο άνοιξε στο 19ο λεπτό. Από τη σέντρα ακριβείας του Τόνι Κρόος ο Μουστάφι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τα «πάντσερ».

Ακολούθησε η φανταστική επέμβαση του Νόιερ στην κοντινή κεφαλιά του Κατσερίντι και η τεράστια ευκαιρία με τον Κονοπλιάνκα, ενώ η Γερμανία είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Κεντίρα για να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 87' με το τετ-α-τετ του Οζίλ, που νικήθηκε από τον Πιατόφ, αλλά θα μπορούσαν και οι Ουκρανοί ένα λεπτό μετά να ισοφαρίσουν, με το παραλίγο αυτογκόλ του Μουστάφι.

Όλη η Ουκρανία είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να έρθει το 2-0 από τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, μετά την ασίστ του Οζίλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης