UEFA: Άκυρο στον Πανιώνιο, στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα!

UEFA: Άκυρο στον Πανιώνιο, στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Σοβαρές ελλείψεις διαπίστωσε το κλιμάκιο της UEFA στον φακελο του Πανιωνίου και ανάβει κόκκινο φως! Στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα

UEFA: Άκυρο στον Πανιώνιο, στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα!
Μπορεί ο Πανιώνιος να τερμάτισε πέμπτος στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και να έλαβε μέρος στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Και αυτό γιατί η απόφαση της UEFA μετά το άνοιγμα του φακέλου του «Ιστορικού» είναι αρνητική ως προς την συμμετοχή της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος τερμάτισε έκτος θα πάρει την θέση του στο Europa League.

Ο Πανιώνιος αρχικά δεν είχε αδειοδοτηθεί από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, αλλά στη συνέχεια είχε δικαιωθεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή. 

Ο άμεσα ενδιαφερόμενος ΠΑΣ Γιάννινα προέβη σε καταγγελία στην UEFA με την οποία ζητούσε την επανεξέταση του φακέλου αδειοδότησης του Πανιωνίου με το επιχείρημα πως η άδεια εκχωρήθηκε παράνομα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. 

Κλείσιμο
Άνθρωποι της Deloitte βρέθηκαν στην Αθήνα άνοιξαν τον φάκελο του Πανιωνίου και είδαν ότι υπήρχαν θέματα κάτι που σήμαινε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και άναψε κόκκινο για την Ευρώπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ετοιμάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του να λάβει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή (10/6)  από την ΕΠΟ, ενώ την πιθανή απώλεια της Ευρώπης για τον Πανιώνιο μπορεί να την μετριάσει το γεγονός ότι δεν επηρεάζεται η άδεια για την Ελλάδα κάτι που σημαίνει ότι θα έχει κανονικά δικαίωμα για μεταγραφές.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης