Παίζει ο Βιεϊρίνια με Ολυμπιακό

Παίζει ο Βιεϊρίνια με Ολυμπιακό

Στη διάθεση του  Φερνάντο Σάντος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό τέθηκε ο Βιεϊρίνια, μιας και η πειθαρχική επιτροπή της Superleague του επέβαλε ποινή αποκλεισμού μόλις μίας αγωνιστικής, την οποία και εξέτισε στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό...

Παίζει  ο Βιεϊρίνια με Ολυμπιακό
Στη διάθεση του  Φερνάντο Σάντος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό τέθηκε ο Βιεϊρίνια, μιας και η πειθαρχική επιτροπή της Superleague του επέβαλε ποινή αποκλεισμού μόλις μίας αγωνιστικής, την οποία και εξέτισε στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Ο Πορτογάλος άσος είχε αποβληθεί για χτύπημα εκτός  φάσης στον Μπαστία του Αστέρα Τρίπολης και στο φύλλο αγώνα  η πράξη του χαρακτηρίστηκε ως "βίαιη απώθηση".

Ο δικηγόρος του  ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, ζήτησε από την πειθαρχική επιτροπή την επιβολή μίας αγωνιστικής καθώς "δεν πρόκειται ούτε για βιαιοπραγία, ούτε για απόπειρα βιαιοπραγίας, ούτε για βάναυση συμπεριφορά, ούτε για έργω εξύβριση. Είναι μια απλή ανάρμοστη διαγωγή". Παράλληλα, κατέθεσε και ορισμένα δεδικασμένα όπου σε περιπτώσεις απώθησης επιβλήθηκε μία αγωνιστική.

Κλείσιμο
Η πειθαρχική δέχτηκε  πως πρόκειται για απλή ανάρμοστη  διαγωγή και του επέβαλε μία  αγωνιστική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης